Rock Bud (Soma Seeds) feminized

Rock Bud van Soma Seeds is een Indicahybride die je na een dag hard werken zal helpen om volledig tot rust te komen. Het is een redelijk makkelijk te kweken en resistente soort, waardoor het een goede keus is voor beginnende kwekers. Het geweldige kwaliteitsproduct dat deze plant produceert, zal zeker favoriet worden onder alle rokers, wat hun rookervaring ook moge zijn.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Rock Bud: Een zeer ontspannende high die zowel door beginners als door veteranen zal worden geapprecieerd

Rock Bud van Soma Seeds, voorheen bekend als 'A+', is een door Indica gedomineerde hybride met een complexe achtergrond. Ze vertoont voornamelijk eigenschappen uit een Afghaanse erfenis, maar deze krachtige soort heeft ook genen van Afghaan-Hawaïaan, Big Skunk Korean en Super Skunk, en deze verlenen haar wat extra pit.

Rock Bud heeft de pittige smaak die je zou verwachten van een Indica van de bovenste plank. Ze veroorzaakt een ontspannende cerebrale en fysieke high, die je volledig tot rust zal laten komen op momenten waarop je dat het meest nodig hebt. Het laat al je Weltschmerz wegsijpelen en stelt je in staat om te bespiegelen en je te verheugen. Dit is een sterk, hoogkwalitatief product dat zowel door groentjes als door ervaren rokers gewaardeerd zal worden. Deze soort heeft ook goede medicinale eigenschappen die zeer effectief zijn bij het bestrijden van stress, angst en pijn. Deze is geschikt voor aan het eind van je dag, wanneer je iets krachtigs nodig hebt waarmee je zachtjes tot rust kunt komen.

Deze plant wordt klein en gedrongen en ontwikkelt een ruige structuur, precies zoals je zou verwachten van een Afghaanse soort. Dankzij haar compacte omvang is ze ideaal voor de sea-of-green methode, aangezien ze door haar korte takken en geringe hoogte makkelijk te onderhouden is. Door haar geringe hoogte is ze ook een prima keus voor iedereen die een discrete plant zoekt om in zijn tuin te kweken. Naarmate deze plant ouder wordt, zullen de bladeren een herfstrode kleur beginnen aan te nemen en dit maakt haar een schoonheid om te zien. Deze soort is tevens zeer goed bestand tegen insecten, met name spintmijten; hierdoor is ze een potentieel goede koop voor beginnende kwekers, want het kweken van Rock Bud is geen uitdaging. Door de gemiddelde opbrengsten en de snelle groei is ze geschikt voor kenners én commerciële kwekers. Deze soort zal waarschijnlijk niemand teleurstellen.

Rock Bud van Soma Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Voor een optimale opbrengst duurt de bloeiperiode 60-70 dagen. Je kunt dan voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 400-500 g/m².

Merk Soma Seeds
Genetica 80% indica / 20% sativa
Ouders Super Skunk x Big Skunk Korean x Afghani x Afghani Hawaiian
Bloeitijd 9-10 weeks
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rock Bud (Soma Seeds) feminized
Rock Bud (Soma Seeds) feminized
Rock Bud (Soma Seeds) feminized
Rock Bud (Soma Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.