SoGouda (Soma Seeds) feminized

Wiet kweken is niet altijd makkelijk als sommige ervaren kwekers het soms doen lijken. Sommige strains zijn echter zo belachelijk makkelijk om te kweken dat iedereen binnen een mum van tijd supertoppen in handen kan hebben. Soma Seeds’ SoGouda is niet alleen makkelijk te kweken is, maar haar Blueberry-heerlijkheid gemengd met Cheese-euforie en top-Haze-ontspanning bieden gegarandeerd plezier!

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 40.00
  • Aantal zaden: 5 € 40.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds – SoGouda: Buitengewone Smaak en High, Makkelijk Te Kweken

Beginnende cannabiskwekers vragen zich vaak af welke strains ze moeten kweken. Voor hen, maar ook voor iedereen die gewoon van goede wiet houdt, is Soma Seeds’ SoGouda misschien wel de perfecte strain, die absoluut niet teleur zal stellen. Deze kruising tussen de supersmakelijke Blueberry, de geweldige Cheese en een G13 Haze bevat alles wat je zou willen van geweldige cannabis. Ze zal je belonen met een fantastische smaak, een geweldige high en ze is heel makkelijk om te kweken.

SoGouda van Soma Seeds is een Indica-dominante strain (70% Indica), wat betekent dat ze vrij stabiel en robuust is en heel geschikt is voor beginners. Binnen de aangename korte tijd die het haar kost om te groeien, zal ze waarschijnlijk geen problemen veroorzaken. In haar bloeitijd van 9-10 weken levert ze bij buitenkweek tot 700g supersmakelijke toppen en bij binnenkweek onder een 600W-lamp tot 450g (met minimale oogsten van 400g/m2).

SoGouda’s ingenieuze mix van geweldige Blueberry-, Cheese- en Haze-genetica zorgen voor een geweldige smoke die je echt zelf moet ervaren. De fruitige Blueberry-heerlijkheid die gemengd wordt met scherpe tonen zal elk hijsje ongelooflijk plezierig maken, zodat het moeilijk wordt om haar na het eerste hijsje neer te leggen. Maar haar geweldige smaak is niet het enige dat deze Lady te bieden heeft. Ze heeft een ontzettend bijzonder effect dat de opbeurende euforie van de Cheese combineert met de stress-verlichtende kracht van de Haze, wat voor een geweldige smoke zorgt waarvan je zowel ongelooflijk blij als ontspannend wordt. Dat belooft een goede tijd! Maar SoGouda’s geweldige smaak en high zullen niet alleen de saaiste dag omtoveren tot ontspannen geluk. Ze kan ook een goede strain zijn om te kweken als je een smakelijk maar effectief kruid zoekt om pijn, slaapproblemen, stress en veel andere kwalen te verlichten.

Soma Seeds’ SoGouda geeft je alles wat je zou willen van werkelijk buitengewone wiet, en is ook nog eens supermakkelijk en weinig veeleisend om te kweken. Dankzij haar geweldige smaak en fenomenale high zou ze bovenaan het lijstje moeten staan van geweldige strains die je wil kweken!

Merk Soma Seeds
Genetica 70% Indica/30% Sativa
Ouders NYCD x Kushadelic x Buddha's Sister
Bloeitijd 9-10 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
SoGouda (Soma Seeds) feminized
SoGouda (Soma Seeds) feminized