White Strawberry Skunk (Strain Hunters) feminized

(5)

White Strawberry Skunk is gebaseerd op een 50/50 Indica-/Sativahybride uit Zwitserland en is een van de fruitigste cannabisvariëteiten aller tijden. Ze is een gemiddeld hoge tot hoge plant met een internodale afstand van tussen de 10 en 15 cm, en lange takken die een grote opbrengst mogelijk maken. De toppen zijn groot en bedekt met een enorme hoeveelheid hars. Langzaam begin, maar langdurend.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - White Strawberry Skunk: Een sterke en sociale cerebrale high

Er komen niet alleen maar goede horloges uit Zwitserland - White Strawberry Skunk is een 50/50 Indica-/Sativahybride gebaseerd op de Zwitserse 'Erdbeer' (aardbei) en is een van de fruitigste en smakelijkste cannabisvariëteiten aller tijden. Ze is slechts een gemiddeld tot hoge plant met een internodale afstand van tussen de 10 en 15 cm, maar de lange takken stellen haar in staat om een grote hoeveelheid krachtige toppen op te leveren. White Strawberry Skunk ontwikkelt zeer zware toppen, zo zwaar dat de planten wel iets van ondersteuning nodig hebben om ervoor te zorgen dat de takken niet buigen en breken.

White Strawberry draait als een klok, na 9 bloeiweken gaat het alarm af en kun je de uiterst harsige toppen plukken. Als je haar binnen kweekt onder een 1000 W lamp, kun je opbrengsten verwachten van 700-800 g/m² - als je haar buiten kweekt, kan een individuele plant wel 1 kg toppen dragen, dat hangt af van de omvang van de plant. De geur van een volledig rijpe plant is fruitig en zoet, net als aardbeien en room. De harsproductie van deze soort is werkelijk exceptioneel, en als je kijkt naar de hoeveelheid glanzende harsklieren, zou je denken dat dit een lid is van de Whitefamilie.

De smaak van de rook van White Strawberry Skunk lijkt heel erg op de geur van de toppen, maar dan iets complexer. De smaak is een mix van aardbei, tropisch fruit, met een mossige, Skunkachtige, aardse nasmaak. Laat je niet voor de gek houden door de aangename smaak, de high van dit spul komt langzaam tot bloei, maar zal je hoe dan ook meenemen. Wat begint als een milde en complexe, lichamelijke ervaring wordt al gauw een meer cerebrale en creatieve vlucht, tijdens welke je de neiging zult voelen om te communiceren en te giechelen met je vrienden of gewoon met jezelf. Dit is de perfecte keus voor als je een slecht humeur en depressie wilt bestrijden - en ze zullen allemaal lang wegblijven.

White Strawberry Skunk (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders Swiss erdbeer
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    14/Feb/2024

    Small seeds almost microseedlooking
    If those not germinate its for sure not my fault. Worst looking seeds i ever got. I hope for at least 1 to germinate but we will see. For sure not a buy again seed.. strainhunters are clowns and i was right again.

    D. P.
    30/Oct/2021

    Verkrüppelt Genetik
    Absolut keine Kauf Empfehlung. Seeds waren Weiß statt dunkel braun, Keimung war schon kritisch, Wachstum phase, die ersten 1,5 Wochen dann sind sie gestorben. Dafür das die Sorte in der Produkt beschreibung so angepriesen wird ist sie absolut müll. Erstes mal Strainhunters probiert und das letzte mal.

    J. G.
    15/Apr/2021

    Teleurstellend
    Heb inmiddels toch een of 20 strains gedraait, waaronder echte highlights van 500g/m² en top smaal zowel als de andere kant op. Maar wat ik nou van dit hier moet houden, ik weet het niet. Begint al met de verpacking. Krijg je een heel erg mooie DVD pack met zelfs sommige filmpjes daarin en weet ik wat voor spul dat je nooit heb gevraagd. Maar het eigenlijke product zit dan all-in-een in een goedkoepe blister en moet je ten eerste een bruikbare blik halen voor de resterende zaden. Ik doe aan SOG, dus met zo'n 6 nodes na 12/12 - werkt anders altijd goed, kom ik er met zo'n zwak plantje van 30 cm uit en al in al met 2,6g droog. Dat is zelfs minder dan tijdens mijn allereerste kweek ooit en toen had ik 1/10 verlichtingskracht tov nu. Lang verhaal kort, leuke pakking, belachelijke inhoud. Ik weet wel dat het in de natuur altijd kan, toch was dit mijn eerste en ook laatste aankoop van deze zogenaamde hunters. Sorry jonges.

    D. H.
    04/Sep/2020

    my all-time favorite outdoor weed!
    White Strawberry Skunk became my all time favorite outdoor weed. Perfect for middle europe climate. I'm growing it for three years now, never had any issues with pests or fungus. Very robust, easy to grow, geminates reliable. Plants won't get too tall but still a lot to harvest there. And over all it gives you the perfect high: very social, never getting you tired, makes you happy and creative, with this lovely taste and smell.

    A. M.
    31/Mar/2020

    Great strawberry tasting plant.
    Had no problems with it. It actually does taste almost like strawberries.

    F. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Strawberry Skunk (Strain Hunters) feminized
White Strawberry Skunk (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.