Big Auto Tao (Top Tao Seeds) regular

(3)

Big Auto Tao is een autoflowering hybride van Top Tao Seeds. Deze Cup winnaar is ontstaan uit twee Top Tao soorten: Super Auto Tao en Taomatic. Voor een aanzienlijke opbrengst is ongeveer 12-14 weken nodig vanaf zaad. De fruitige tonen van de gerookte toppen worden opgevolgd door milde, euforische effecten en een ontspannende, lichamelijke buzz. Al bij al een lonende soort van Top Tao Seeds.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds - Big Auto Tao: Een veelzijdige, hoogproductieve Cup winnaar

Big Auto Tao is wederom een uitmuntende autoflowering hybride uit de kweekfabriek bij Top Tao Seeds. Haar genetische achtergrond blijft ook trouw aan de Top Tao Seeds familie, want Super Auto Tao en Taomatic zijn de trotse ouderplanten. De unieke genen van deze soort bestaan uit Indica, Sativa en Ruderalis genen, waardoor deze dame enorm veelzijdig is. Dankzij toewijding en kennis van hun soorten zijn de kwekers van Top Tao Seeds in staat ware kampioenen te produceren. Big Auto Tao bereikte in 2012 de eerste plaats in de indoor categorie van de Soft Secrets Cannabis Cup.

Big Auto Tao werd gemaakt met maar een doel: Geweldige kweekeigenschappen. Ze zal zelfs de meest ervaren en veeleisende kwekers niet teleurstellen. De plant is geschikt voor zowel binnen als buiten, waar ze een gemiddelde hoogte zal bereiken van 100-200cm. Big Auto Tao is helemaal automatisch, dus ze zal ongeacht de fotoperiode gaan bloeien en na ontkieming heeft ze ongeveer 12-14 weken nodig. Big Auto Tao heeft korte afstanden tussen de internoden en ontwikkelt een groot aantal flinke toppen. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze flink produceert, wat de naam al een beetje aangeeft.

De toppen op Big Auto Tao worden bedekt met een dikke vacht van trichomen en vurig rode toppen, wat niet alleen zorgt voor een geweldige high, maar er natuurlijk ook aantrekkelijk uitziet. Het THC-niveau bedraagt 10-15%. De rijke samenstelling van terpenen zorgt voor uitmuntende, fruitige geuren en aroma's. De high kan niet worden ingedeeld als indica- of sativadominant, maar is eerder een zeer gebalanceerde ervaring die begint met totale ontspanning van lichaam en geest, gevolgd door geluksgevoelens en een verbeterde stemming. Deze soort is perfect voor ontspanning en voor het omgaan met stress en vermoeidheid.

Geweldige kweekeigenschappen onderscheiden Big Auto Tao van de rest. Hoewel ze zelfs voor beginners eenvoudig te kweken is, zal ze echt schitteren in de handen van een ervaren connaisseur. Big Auto Tao is niet feminized, dus ervaren kwekers kunnen deze goed gekweekte en genetisch rijke soort gebruiken om hun eigen, unieke soorten te creëren. Als het gaat om de opbrengst, zal Big Auto Tao gegarandeerd een lach op je gezicht toveren.

Big Auto Tao (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 15%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    06/Aug/2020

    Great
    Planted 3 seeds a few months ago, but had to cut them down before harvest (were growing fine). Planted 1 seed 3 week ago and germinated perfect even after a few months of laying around. Just soil with no extra's. Great seeds.

    J. N.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Big Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.