Super Auto Tao (Top Tao Seeds) regular

De bekroonde Super Auto Tao van Top Tao Seeds is een spectaculaire "Super" automatic, regular soort die gemakkelijk groeit en beloont met buitengewone oogsten. Ze is met name geschikt voor buiten. Met haar geweldige aroma en toppen die druipen met hars, is ze een ideale soort voor kwekers van alle niveaus.

41,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 41.00
 • Aantal zaden: 10 € 41.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Foto's van klanten (3)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds – Super Auto Tao: Snel, simpel, ideaal voor buiten.

Super Auto Tao van Top Tao Seeds is een van hun meest populaire autoflowering soorten. Ze is wat je een "super automatic" of "max auto" zou noemen, wat betekent dat ze buitengewoon goed presteert voor een autoflowering plant. Wanneer je meer leest over de eigenschappen van deze bekroonde soort, zal je waarschijnlijk ook moeten erkennen dat deze term absoluut gerechtvaardigd is.

Bij het kweken van deze soort heb je 50% kans haar indica of sativa fenotype tegen te komen. De sativa zal groot worden, terwijl haar indica fenotype de meer compacte, robuuste variant is. Buiten, onder ideale omstandigheden, kan Super Auto Tao maximaal 200cm hoog worden. Ze heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmel, wat haar met name geschikt maakt om buiten te kweken in een nat klimaat.

Haar uitmuntende opbrengsten maken Super Auto Tao een buitengewone soort. Een extra bonus is het feit dat ze gemakkelijk en snel kan worden gekweekt. Ze popelt om de kweker te belonen met een overvloed aan extreem harsachtige toppen en zou daarom eigenlijk de eerste keuze zou moeten zijn bij kwekers die productiviteit de hoogste prioriteit geven. Het kweken van zelfs de meest productieve cannabis soorten is echter zinloos als dit een gebrek aan smaak of kracht zou betekenen. Super Auto Tao stelt niet teleur wat betreft deze aspecten: Ze maakt indruk met geweldige aroma's en smaken en zorgt voor een prettige rookervaring met een harmonieus, gebalanceerd effect.

Merk Top Tao Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd 4-4,5 months after germination
THC 10-15%
CBD Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen 1st Place Outdoor Soft Secrets Cannabis Cup 2013 / 2nd Place Konoptikum Outdoor Cannabis Cup 2012
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Foto’s van klanten (3)
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Super Auto Tao (Top Tao Seeds) regular