Vapir Oxygen 4.0

De Vapir Oxygen is een geweldige, digitale draagbare vaporisator voor een schappelijke prijs. Hij kan gebruikt worden met de bijgeleverde stroomadapter of met een setje batterijen (een setje volle batterijen is voldoende voor 1 uur onafgebroken gebruik). Een simpel, maar effectief apparaat om onderweg mee te roken. Werkt het best met goed gemalen kruiden. Geschikt voor 12 V adapter.

95,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


Vapir Oxygen 4.0: Een simpel en effectief apparaat om onderweg mee te verdampen

Vapir Oxygen is een simpele, maar zeer effectieve vaporisator om onderweg mee te roken voor een zeer schappelijke prijs. Deze digitale, draagbare vaporisator kan gebruikt worden met de bijgeleverde stroomadapter, een 12 V autoadapter of een extern setje batterijen. Een setje volle batterijen is voldoende voor 1 uur onafgebroken gebruik. Laad voor het eerste gebruik de batterijen maximaal 12 uur op. Laad de batterijen NIET langer dan 24 uur op, want hiermee overlaad je ze en dit maakt de garantie ongeldig.

Hoe de Vapir Oxygen Vaporizer te gebruiken

Voor de best mogelijke vaporisatie-ervaring raden we je ten zeerste aan om altijd je kruiden goed te vermalen - hiermee zorg je ervoor dat de lucht gelijkmatig en gemakkelijk door je mengsel kan stromen. Gebruik dan de +/- knoppen om de temperatuur in te stellen (190°C is een goede standaardtemperatuur, maar ieder specifiek mengsel heeft zijn eigen perfecte temperatuur, dus je zult een beetje moeten oefenen) Om het apparaat voor te verwarmen, druk je op de HEAT knop. Een rood led-lampje geeft aan dat het verwarmingselement in werking is en het display toont de ingestelde en de werkelijke temperatuur. Als het groene led-lampje aangaat, is het apparaat klaar om gevuld te worden met je mengsel. Draai het mondstuk los door het tegen de klok in te draaien en gebruik vervolgens de bijgeleverde lepel om je mengsel erin te doen (raak NOOIT de binnenkant van het apparaat aan wanneer het in werking is, je kunt je vingers branden!). Overdrijf het niet, in dit geval zijn 2-3 schepjes meer dan genoeg. Draai het mondstuk er weer op en begin direct met inhaleren. Als je klaar bent met roken, laat het apparaat dan 15-20 minuten afkoelen voordat je het schoonmaakt.

Als je de vaporisator uit wilt doen, druk dan gewoon nog een keer op de HEAT knop. De Vapir Oxygen heeft ook een automatische uitschakelfunctie die het apparaat 20 minuten na continue verhitting uitschakelt. Een thermische schakelaar doet hetzelfde om oververhitting te voorkomen.

Inhoud:
1 Vapir Oxygen Vaporizer
1 schoonmaakborsteltje
1 slangopzetstuk
1 Vapir X-Tip
1 110V/220V snoer
1 gebruikshandleiding
1 lepel

Afmetingen: 17 x 5 cm

VIDEO

 

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Vapir Oxygen 4.0
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.