De Grasshopper

(3)

De Grasshopper Vaporizer is ontworpen om portable vaporizing naar een nieuw niveau te tillen. Er is veel om dol op te zijn, zoals een slank en discreet ontwerp, precisie temperatuur controle, buitengewone dampkwaliteit, een betaalbare prijs en een stevige, metalen constructie. De garantie is levenslang, wat een goed idee geeft van de kwaliteit.

239,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Type: Stainless Steel€ 239.00
 • Type: Stainless Steel € 239.00
 • Type: Titanium € 299.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Type: Stainless Steel € 239.00 Uit het assortiment
Type: Titanium € 299.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


Grasshopper Vaporizer: Een hoogwaardige vaporizer voor diegenen die alles willen

De Grasshopper heeft de kwaliteitslat hoog gelegd. Ontevreden met de huidige toestand op de vaporizer markt, besloten de meesterbreinen achter de Grasshopper hun kennis van ruimtevaartontwerp te benutten en deze toe te passen op portable vaporizing. Volgens de makers resulteerde dit in de meest discrete, krachtige en duurzame vaporizer op de huidige markt.

De Grasshopper maakt gebruik van convectiewarmte en heeft een 45-Watt verwarmingselement, zodat het apparaat razendsnel verwarmt en de temperatuurinstellingen betrouwbaar zijn. Het apparaat komt ook met een makkelijk in te stellen temperatuurregelaar (130°C-210°C).

De batterij van de Grasshopper is gemaakt met behulp van de nieuwste technologie, waardoor de levensduur fantastisch is. De batterijen zijn ook uitneembaar, zodat ze halverwege een sessie kunnen worden vervangen, mocht dat nodig zijn. De batterijen hoeven echter niet te worden verwijderd om op te kunnen laden, want de Grasshopper kan nog steeds functioneren tijdens actief opladen.

De Grasshopper is vormgegeven als een pen en is extreem discreet, waardoor hij eenvoudig onderweg kan worden gebruikt. De afmetingen zijn 14mm diameter x 140mm lengte. Andere kenmerken zijn een slank, modern ontwerp, eenvoudige toegang tot de kruidenkamer en een opstarttijd van 5 seconden. Het apparaat is ook opvallend gemakkelijk in gebruik: Kruidenkamer vullen, temperatuur instellen, apparaat aanzetten en wachten op het blauwe lampje die je laat weten dat het apparaat klaar is voor gebruik.

De Grasshopper wordt geleverd met een levenslange fabrieksgarantie, wat al aantoont hoeveel vertrouwen dit bedrijf heeft in de duurzaamheid van hun vaporizer. De constructie is 95% metaal, waarvan het grootste deel bestaat uit bewerkt roestvrij staal.

Video

Reviews (3)
  (3)
  24/Apr/2017

  Genial...
  Das Teil ist genial, da macht das Dampfen richtig spaß :-) 100 % zu empfehlen ! Aber man sollte sich mehrere Akkus dazu bestellen, damit man allzeit b(e)reit ist ...

  16/Feb/2017

  Ottimo prodotto
  Ottimo prodotto, consigliato!

  04/Jan/2017

  best
  good

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
De Grasshopper
De Grasshopper
De Grasshopper
De Grasshopper
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.