Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Vapir NO2

Vapir NO2

De Vapir company uit Californië, opgericht in 1997, heeft haar reputatie nieuw leven ingeblazen met de NO2. Lichtgewicht, draagbaar en oplaadbaar. Er er is niets aan te merken op het design en de functionaliteit en het wordt terecht beschouwen als een van de beste digitale vaporizers die verkrijgbaar zijn in deze prijsklasse.

 

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.5/5 (8)

139,00 incl. Btw

 

 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


VAPIR NO2: EEN BETAALBARE DIGITALE GEPERSTE LUCHT VAPORIZER

De Vapir NO2 is gentroduceerd in 2010 en is een van de meest betaalbare digitale geperste lucht vaporizers op de markt. Hij wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-Ion batterij, maar wel met een EU-stekker, dus in elk ander deel van de wereld heb je een adapter nodig.

Hij heeft zelfs een automatische timer, die uitschakelt na 20 minuten inactiviteit. En, als je hem later weer aanzet, verhit hij zichzelf weer terug naar de laatst ingestelde temperatuur. Het is niet nodig de temperatuur elke keer in te stellen als je de vaporiseer aanzet. Het is zeker prettig als je vaporizer onthoudt hoe vergeetachtig je zelf bent.

Een van de voordelen van de Vapir NO2 is dat je je kruid nooit kunt oververhitten vanwege het accurate temperatuur controle systeem. In plaats van een butaan verwarming, wordt er een vlamloos convectie stijl verwarmingssysteem gebruikt, zoals de Volcano, da Buddha en de Silver Surfer. Het is zeldzaam een draagbare vaporizer te vinden die gebruik maakt van convectie met deze effectiviteit.

Hoe gebruik je de Vapir NO2 Vaporizer

De Vapir NO2 is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Stel uw gewenste temperatuur in, die wordt weergegeven door het digital LCD-scherm, en druk op de warmte-knop. Er zijn verschillende knoppen om de temperatuur te reguleren, tot op de graad nauwkeurig. De temperatuur kan worden weergegeven in Celsius of Fahrenheit.

Bovenaan de Vapir is een klein gaatje die je kunt sullen met je kruiden. Plaats het mondstuk en je bent klaar om te verdampen. Een rood lampje op de NO2 wordt groen wanneer de vaporizer klaar is voor gebruik.

De maximale verwarmingstemperatuur voor de NO2 is 205 graden Celsius (400F), wat enorm indrukwekkend is voor een vaporiseer van dit formaat. Het is een van de snelste vaporizers op de markt met betrekking tot de verwarmingsduur. De NO2 kan zijn maximumtemperatuur bereiken in 3,5 minuut. Een van de belangrijkste functies is de mogelijkheid om de batterij intern op te laden als de NO2 in gebruik is, of extern met de optionele stekker lader.

De NO2 dampt als een zonnetje, en het mondstuk is niet echt nodig, omdat de NO2 een opening heeft aan de binnenkant waaraan je de staf bevestigt. Je ontvangt schone, consistente trekjes uit deze Vaporizer.

Kenmerken van the Vapir NO2

 • 15% meer vulruimte dan zijn voorloper, de Oxygen Mini
 • 20-minuten veiligheidstimer
 • Revolutionaire roestvrij staal omhuld puur messing verwarmingselement (warmt sneller) en biedt nauwkeurige temperatuurregeling met een verschil 2-5 graden (kan schakelen tussen Fahrenheit of Celsius)
 • Maakt gebruik van Green warmtetechniek, die een meer verse en smaakvolle damp levert
 • Wordt geleverd met een schepje voor het nauwkeurig meten van uw kruiden
 • Extra screens
 • Schoonmaak benodigheden

Garantie

Vapir biedt 1 jaar garantie op elke gekochte Vapir.

video


   


  Door op 08/Jan/2016 :
  (4)

  Titel : Vapir No2
  Reactie : Mooi product maar iets moeilijker om het roostertje in het midden van het toestel te vervangen, je zou het toestel daar ook moeten kunnen opendraaien zoals aan het mondstuk. Ed

  Door op 11/Dec/2015 :
  (4)

  Titel : Vapir No2
  Reactie : Zeer makkelijk in gebruik en als niet roker had ik eerst een beetje schrik dat het verdampen niets voor mij zou zijn, maar niets is minder waar. ik gebruik hem op 82° en dat geeft geen branderig gevoel op de longen. wat de pijn bestrijding betreft super.

  Door op 23/Nov/2015 :
  (3)

  Titel : Vapyr
  Reactie : Einmal vom Tisch gefallen ( 50cm hoch) schon war das Oberteil abgebrochen. Wie man die Siebe wechseln soll ist mir auch schleierhaft. Habe es bisher nicht geschafft, obwohl ich Handwerker bin und sehr erfahrener Bastler. Das abgebrochene Oberteil konnte ich wieder ankleben und das Teil funktioniert auch noch. Die Funktion an sich ist wirklich gut. Vorwahl der Temperatur und Thermostatgesteuerte Einhaltung derselbigen sind echt bombig.

  Door op 22/Sep/2015 :
  (5)

  Titel : Très bon article
  Reactie : Super satisfait de notre achat

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 29/Jul/2015 :
  (5)

  Titel : Muy Buen Vaporizador
  Reactie : Después de Usa el Iolite durante 3 años, he de decir que este vaporizador es totalmente distinto y mejora con creces al Iolite en su uso. No hace nada de ruido como otros vaporizadores que van con gas y tienen que calentar el calderin, no desprende absolutamente nada de olor, se pueden vaporizar diferentes hierbas tanto para inhalar como para "perfumar" el ambiente si quitas la boquilla y dejas el calderin al aire, y el uso es muy sencillo, con posibilidad de cambiar la temperatura a medida que vas usándolo sin ninguna molestia. Totalmente recomendable para un uso diario ya que tampoco requiere un mantenimiento que no sea limpiar el deposito de hierbas. Tambien se puede usar solo conectado a la corriente sin tener batería, mientras que otros modelos requieren que estén cargados. El envio fue muy rápido y en el tema de accesorios viene completísimo. La única pega es que es de un tamaño un poco grande para su uso fuera de casa, pero si no tiene problema con ello es una compra muy acertada.

  Door op 28/Jan/2014 :
  (5)

  Titel : Muy Bueno
  Reactie : Bueno, bonito y barato. El control de temperatura es realmente efectivo, el vapor es denso y limpio sin sabores u olores añadidos. Fácil de operar y de funcionamiento muy sencillo. No hay margen de error posible, no quemarás jamás tu marihuana. Absolutamente recomendable

  Door op 13/Oct/2013 :
  (5)

  Titel : Vapir no2
  Reactie : Buono, ottimo portatile, silenzioso. Buon funzionamento.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

30 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.