HipVap

(1)

De HipVap is een kleine, stijlvolle en discrete vaporizer, die lijkt op een heupfles. In aanvulling op de stijl, bezit de HipVap een slimme en intuïtieve, minimalistische bediening, maar ook precieze temperatuurinstellingen. Het resultaat is hoogwaardig vapen in stijl! Deze vaporizer is ideaal voor droog kruid, maar kan met de inbegrepen adapter ook met concentraten worden gebruikt.

149,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zwart€ 149.00
 • Kleur: Original Silver and Black € 149.00
 • Kleur: Zilver € 149.00
 • Kleur: Zwart € 149.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zwart € 149.00 Uit het assortiment
Kleur: Zilver € 149.00 Uit het assortiment
Kleur: Original Silver and Black € 149.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

HipVap: Waar stijl, functionaliteit en kwaliteit elkaar ontmoeten

HipVap is een draagbare vaporizer, ontworpen om een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige dampervaring aan te bieden. High-end kenmerken, zoals de precieze temperatuurcontrole en de lange levensduur van de batterij, worden gecombineerd met een discreet en strak ontwerp. Hierdoor wordt hoogwaardige damp bij elke hit verzekerd, ongeacht waar je bent of wat je aan het doen bent.

Het gebruik van de HipVap is zo simpel als het indrukken van een knopje, letterlijk. Druk op de power knop van de HipVap en het opwarmen tot de ingestelde temperatuur start onmiddellijk. Gemiddeld duurt het slechts 60 seconden om de kruidenkamer te verwarmen. De huidige status van de HipVap wordt weergegeven op de minimalistische display met achtergrondverlichting, waarbij de volgende kleuren de volgende statussen weergeven:

Pulserend rood: opwarmen
Groen: klaar voor gebruik
Blauw: afkoelen
Display 'Lo': lage batterij waarschuwing

De HipVap kan worden ingesteld op een exacte temperatuur, variërend tussen 65ºC-220ºC met behulp van de ingebouwde controles. Hierdoor kun je de temperatuur precies afstemmen op het kruid in je vaporizer, zonder je zorgen te maken over inflexibele, vooraf ingestelde temperaturen, die vaak op andere vaporizers worden gezien.

Het daadwerkelijke ontwerp van de HipVap is klein en stijlvol en doet denken aan een heupfles. Dit zorgt voor discretie, maar ook voor stijl waar het ertoe doet. Het formaat en de vorm maken van de HipVap een extreem portable vaporizer die geschikt is voor bijna elke situatie, ongeacht wat je plannen zijn.

Om te verzekeren dat deze kwaliteit wordt ondersteund door de kracht die nodig is het te onderhouden, bevat de HipVap twee 1700 MWh, 2.3V lithium-ion batterijen. Hierdoor kan de HipVap ongeveer 2,5 uur continu worden gebruikt en de oplaadtijd is met 4 uur redelijk te noemen. De HipVap kan worden opgeladen met een conventionele stekker, maar ook via USB.

Om de batterij te sparen heeft de HipVap een slimme en intuïtieve afschakelfunctie. Het zal de ingestelde temperatuur gedurende een door jou bepaalde periode behouden, variërend van 1-10 minuten. Als de HipVap in deze tijd niet wordt gebruikt, zal het afkoelen automatisch starten, waarmee verzekerd wordt dat het apparaat nooit per ongeluk aan blijft staan.

De HipVap is verkrijgbaar in drie kleuren en wordt geleverd met twee jaar garantie.

Type Draagbaar
Reviews (1)
  (1)
  12/Oct/2016

  Gemakkelijk en handig
  De hipvap is echt super, hij is heel gemakkelijk in gebruik en handig mee te nemen ook valt hij niet zo vlug op door zijn vormgeving.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap
HipVap