Flowermate V5.0X

Flowermate’s nieuwe V5.0X borduurt door op waar de V5.0S reeds zorgde voor een nieuwe standaard als het gaat om uitmuntend vapen. De eenvoudig te bedienen V5.0X wordt gekenmerkt door complete extractie voor een rijk smakende ervaring, meer keuzes in de temperatuur en een aantal andere geweldige verbeteringen.

119,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Blauw€ 119.00
 • Kleur: Blauw € 119.00
 • Kleur: Zwart € 119.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Blauw € 119.00 Uit het assortiment
Kleur: Zwart € 119.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flowermate - V5.0X: Uitmuntende draagbare vaporizer met solide prestaties

Flowermate had zichzelf tot doel gesteld de goed ontvangen V5.0S te verbeteren en komt nu met de nieuwe V5.0X die schittert met een briljante vape ervaring, precies wat je zou verwachten van Flowermate, maar met diverse nieuwe en opwindende verbeteringen, in vergelijking met het vorige model.

De V5.0X biedt complete extractie voor een volle en smakelijke damp. Omdat er geen verbranding plaatsvindt en het damppad van het apparaat 100% geïsoleerd is, betekent dit dat je damp buitengewoon puur is en geen onzuiverheden bevat.

VERBETERDE INSTELLINGEN VOOR DE TEMPERATUUR

Vergeleken met het vorige model, biedt Flowermate vapers nog meer opties om hun optimale vape ervaring zelf in te stellen. De V5.0X is nu voorzien van 6 temperatuurinstellingen, variërend van 180 to 210°C in stappen van 5°C, voor nog meer beheersing over je vape. De buitenkant van de unit is voorzien van diverse LED's die de temperatuur van het apparaat aangeven.

De V5.0X is extreem gemakkelijk in gebruik, dankzij de handige One-Button technologie. Door een enkele knop aan de zijkant van de unit te gebruiken, kan je het apparaat in- of uitschakelen (5 x klikken), de temperatuur aanpassen (2 x klikken) of de batterij controleren (3 x klikken). De unit is ook voorzien van een stealth-mode waarmee het display wordt uitgeschakeld, maar ook een power-saving auto-idle functie die het apparaat na 5 minuten uitschakelt.

Voor nog meer draagbaarheid en gebruiksgemak als je onderweg bent, is de V5.0X voorzien van Flowermate's pre-packing tanks, waarmee vapen onderweg nog eenvoudiger wordt. Er is ook een Dry Tank voor snel laden. Dit is een tank met ventilatiegaatjes aan de zijkant en in de bodem, die ook ongelooflijk handig is als je op pad bent. De unit wordt ook geleverd met een wax tank, waarin biologische katoen als lont wordt gebruikt.

Flowermate's nieuwe V5.0X is een allround bevredigende vape die schittert met goede prestaties en verrukkelijke smaken. In tegenstelling tot andere, meer overweldigende vapes, die een groot aantal overweldigende, nauwelijks gebruikte en soms ronduit gekunstelde functies bezitten, houdt de V5.0X de zaken simpel en praktisch en is gericht op gebruiksgemak. Deze vape heeft alles wat je je maar kan wensen in een solide vape en maakt bijzonder veel indruk met de draagbaarheid waarmee het apparaat ideaal is voor gebruik onderweg!

Flowermate's V5.0X wordt geleverd met een flink aantal accessoires voor het vapen van wax, vloeistof of droog kruid, tezamen met reinigingstools, adapters en nog veel meer. De Flowermate wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie.

BEVAT

1x Flowermate V5.0X vaporizer
1x Waterpijp Adapter
1x Borosilicaatglas Mondstuk
1x Kamer voor vloeistof / wax met biologisch katoenen lont
1x Medium roestvrijstalen pod
5x Roestvrijstalen schermen
1x Dabber Packing Tool
1x Schoonmaakborstel
1x AC/DC Muuradapter
1x Garantie Informatiekaart
1x Gebruikershandleiding

Brand Flowermate
Type Draagbaar
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Flowermate V5.0X
Flowermate V5.0X
Flowermate V5.0X
Flowermate V5.0X
Flowermate V5.0X
Flowermate V5.0X