Arizer Go (ArGo) Vaporizer

(3)

Met de Arizer ArGo heeft Arizer alle geweldige functies van de Solo 2 en Air 2 in een klein, draagbaar apparaat gestopt. De droge kruiden convectie vape van handformaat springt er niet alleen uit met een fijne smaak en superprestaties. Functies als het boriumsilicaat mondstuk, de vervangbare 18650 batterij en exacte temperatuurbediening maken dit een van de beste draagbare vaporizers van 2018!

189,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

Checked_yesKruiden Check_NoConcentraten Check_No Resins Check_NoE-liquids


Arizer - ArGo: Compacte En Krachtige Draagbare Vape

Klein, discreet en super-draagbaar; de Arizer ArGo is een voortreffelijk stukje high-tech verdampen. Dit model biedt de voordelen van die grotere vaporizers van Arizer. Denk aan het boriumsilicaat mondstuk en de nauwkeurige temperatuuraansturing. Maar dan in een draagbaar geheel dat gemakkelijk in je hand past.

Deze baanbrekende nieuwe droge kruidenverdamper neemt het met stijl op tegen de concurrentie in 2018. Laat je niet misleiden door het kleine formaat: de Arizer ArGo scoort ook hoog wat betreft de uitstekende smaak en prestaties.

Arizer’s nieuwe ArGo draagbare vaporizer voor droge kruiden houdt zich niet in met een overdaad aan toffe functies.

ARIZER GO (ARGO) - FUNCTIES

• Convectie verwarmingselement, geschikt voor droge kruiden
• Standaard vervangbare 18650 Li‑ion batterij
• Verlengbaar boriumsilicaat glazen mondstuk
• Groot temperatuurbereik van 44-220°C
• “Pass-through” laadoptie om te vapen tijdens het opladen
• Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

PERFECT VOOR DISCREET VERDAMPEN

De ArGo vaporizer is tot op heden Arizer’s kleinste verdamper. De vape past gemakkelijk in je hand, ook als je handen niet zo groot zijn. Het compacte formaat, gebruiksgemak en het gegeven dat dit toestel lichtgewicht is, maken het zeer discreet - simpelweg perfect voor het onopvallend verdampen onderweg. Toch kun je nog steeds genieten van bijna alle topfuncties van de grotere modellen van Arizer. Alle verdampliefhebbers zijn weg van ArGo’s vlugge opwarmtijd, die net onder de één minuut ligt. Tevens kan hij met slechts één hand bediend worden!

GEBRUIKSGEMAK

De ArGo maakt gebruik van een standaard vervangbare 18650 batterij. Je kunt deze opladen via USB en dankzij de “pass-through” technologie van het toestel kun je hem zelfs gebruiken terwijl hij oplaadt. Beter nog, als je een reserve 18650 batterij en extra oplader haalt, beschik je altijd over een volle batterij. Zo hoeft het verdampen niet onderbroken te worden. Om de levensduur van de batterij te verlengen, beschikt het apparaat ook over een automatische stroomvertragingstimer en een uitschakeltimer.

ArGo’s selecteerbare temperaturen liggen tussen de 44-220°C, die je eenvoudig kunt intoetsen voor de gewenste verdampervaring en smaak. Uiteraard is het snelle instellen van de temperatuur (zelfs tijdens het verdampen) slechts een van de geweldige eigenschappen. Er zijn ook instellingen voor schermhelderheid, volume, aangepaste verdampprofielen en meer!

ARIZER ARGO - PRESTATIES

De ArGo verslaat misschien zelfs enkele grotere verdampers op de markt als het aankomt op puur de prestaties. Hij produceert dikke, smaakvolle wolken voor een buitengewone verdampervaring. Dankzij het verlengbare boriumsilicaat glazen mondstuk blijft de damp altijd koel en zacht.

ONDERHOUDSARM

Vergeleken met sommige andere vaporizers vereist ArGo zeer weinig onderhoud en is hij erg eenvoudig schoon te maken. Om de ArGo in topconditie te houden, hoef je alleen af en toe het glazen mondstuk in alcohol met een alcoholpercentage van 90% te leggen.

ARIZER’S NIEUWE ARGO DRAAGBARE VAPORIZER: CONCLUSIE

Arizer’s nieuwe ArGo draagbare verdamper is een fantastische vape voor zowel onderweg als thuis. ArGo’s prestaties, gebruiksgemak en onderhoudsarme vereisten maken het veel andere verdampers knap lastig.

WAT BEVAT DE DOOS?

1x Arizer ArGo draagbare droge kruidenverdamper
1x ArGo 18650 vervangbare batterij
1x USB oplader en voedingsadapter
2x Glazen aromabuis
2x Siliconen dopjes
1x Draagtasje met riemclip
1x Roestvrij stalen roerhulpmiddel
4x Roestvrij stalen gaasjes
1x Handleiding

Brand Arizer
Type Draagbaar

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  10/Jan/2019

  excellent
  c'est mon 2eme vapo et il est excellent. Bonne prise en main, vapeur douce et savoureuse. La vapeur est plus douce comparé au boundless cfv

  28/Sep/2018

  good one
  good vaporizer, easy to use, compact

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Arizer Go (ArGo) Vaporizer
Arizer Go (ArGo) Vaporizer
Arizer Go (ArGo) Vaporizer
Arizer Go (ArGo) Vaporizer