Vapir NO2

(8)

De Vapir company uit Californië, opgericht in 1997, heeft haar reputatie nieuw leven ingeblazen met de NO2. Lichtgewicht, draagbaar en oplaadbaar. Er er is niets aan te merken op het design en de functionaliteit en het wordt terecht beschouwen als een van de beste digitale vaporizers die verkrijgbaar zijn in deze prijsklasse.

 

139,00 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


VAPIR NO2: EEN BETAALBARE DIGITALE GEPERSTE LUCHT VAPORIZER

De Vapir NO2 is gentroduceerd in 2010 en is een van de meest betaalbare digitale geperste lucht vaporizers op de markt. Hij wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-Ion batterij, maar wel met een EU-stekker, dus in elk ander deel van de wereld heb je een adapter nodig.

Hij heeft zelfs een automatische timer, die uitschakelt na 20 minuten inactiviteit. En, als je hem later weer aanzet, verhit hij zichzelf weer terug naar de laatst ingestelde temperatuur. Het is niet nodig de temperatuur elke keer in te stellen als je de vaporiseer aanzet. Het is zeker prettig als je vaporizer onthoudt hoe vergeetachtig je zelf bent.

Een van de voordelen van de Vapir NO2 is dat je je kruid nooit kunt oververhitten vanwege het accurate temperatuur controle systeem. In plaats van een butaan verwarming, wordt er een vlamloos convectie stijl verwarmingssysteem gebruikt, zoals de Volcano, da Buddha en de Silver Surfer. Het is zeldzaam een draagbare vaporizer te vinden die gebruik maakt van convectie met deze effectiviteit.

Hoe gebruik je de Vapir NO2 Vaporizer

De Vapir NO2 is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Stel uw gewenste temperatuur in, die wordt weergegeven door het digital LCD-scherm, en druk op de warmte-knop. Er zijn verschillende knoppen om de temperatuur te reguleren, tot op de graad nauwkeurig. De temperatuur kan worden weergegeven in Celsius of Fahrenheit.

Bovenaan de Vapir is een klein gaatje die je kunt sullen met je kruiden. Plaats het mondstuk en je bent klaar om te verdampen. Een rood lampje op de NO2 wordt groen wanneer de vaporizer klaar is voor gebruik.

De maximale verwarmingstemperatuur voor de NO2 is 205 graden Celsius (400F), wat enorm indrukwekkend is voor een vaporiseer van dit formaat. Het is een van de snelste vaporizers op de markt met betrekking tot de verwarmingsduur. De NO2 kan zijn maximumtemperatuur bereiken in 3,5 minuut. Een van de belangrijkste functies is de mogelijkheid om de batterij intern op te laden als de NO2 in gebruik is, of extern met de optionele stekker lader.

De NO2 dampt als een zonnetje, en het mondstuk is niet echt nodig, omdat de NO2 een opening heeft aan de binnenkant waaraan je de staf bevestigt. Je ontvangt schone, consistente trekjes uit deze Vaporizer.

Kenmerken van the Vapir NO2

 • 15% meer vulruimte dan zijn voorloper, de Oxygen Mini
 • 20-minuten veiligheidstimer
 • Revolutionaire roestvrij staal omhuld puur messing verwarmingselement (warmt sneller) en biedt nauwkeurige temperatuurregeling met een verschil 2-5 graden (kan schakelen tussen Fahrenheit of Celsius)
 • Maakt gebruik van Green warmtetechniek, die een meer verse en smaakvolle damp levert
 • Wordt geleverd met een schepje voor het nauwkeurig meten van uw kruiden
 • Extra screens
 • Schoonmaak benodigheden

Garantie

Vapir biedt 1 jaar garantie op elke gekochte Vapir.

video

Brand Vapir
Type Draagbaar
Reviews (8)
  (8)
  08/Jan/2016

  Vapir No2
  Mooi product maar iets moeilijker om het roostertje in het midden van het toestel te vervangen, je zou het toestel daar ook moeten kunnen opendraaien zoals aan het mondstuk. Ed

  11/Dec/2015

  Vapir No2
  Zeer makkelijk in gebruik en als niet roker had ik eerst een beetje schrik dat het verdampen niets voor mij zou zijn, maar niets is minder waar. ik gebruik hem op 82° en dat geeft geen branderig gevoel op de longen. wat de pijn bestrijding betreft super.

  23/Nov/2015

  Vapyr
  Einmal vom Tisch gefallen ( 50cm hoch) schon war das Oberteil abgebrochen. Wie man die Siebe wechseln soll ist mir auch schleierhaft. Habe es bisher nicht geschafft, obwohl ich Handwerker bin und sehr erfahrener Bastler. Das abgebrochene Oberteil konnte ich wieder ankleben und das Teil funktioniert auch noch. Die Funktion an sich ist wirklich gut. Vorwahl der Temperatur und Thermostatgesteuerte Einhaltung derselbigen sind echt bombig.

  22/Sep/2015

  Très bon article
  Super satisfait de notre achat

  29/Jul/2015

  Muy Buen Vaporizador
  Después de Usa el Iolite durante 3 años, he de decir que este vaporizador es totalmente distinto y mejora con creces al Iolite en su uso. No hace nada de ruido como otros vaporizadores que van con gas y tienen que calentar el calderin, no desprende absolutamente nada de olor, se pueden vaporizar diferentes hierbas tanto para inhalar como para "perfumar" el ambiente si quitas la boquilla y dejas el calderin al aire, y el uso es muy sencillo, con posibilidad de cambiar la temperatura a medida que vas usándolo sin ninguna molestia. Totalmente recomendable para un uso diario ya que tampoco requiere un mantenimiento que no sea limpiar el deposito de hierbas. Tambien se puede usar solo conectado a la corriente sin tener batería, mientras que otros modelos requieren que estén cargados. El envio fue muy rápido y en el tema de accesorios viene completísimo. La única pega es que es de un tamaño un poco grande para su uso fuera de casa, pero si no tiene problema con ello es una compra muy acertada.

  28/Jan/2014

  Muy Bueno
  Bueno, bonito y barato. El control de temperatura es realmente efectivo, el vapor es denso y limpio sin sabores u olores añadidos. Fácil de operar y de funcionamiento muy sencillo. No hay margen de error posible, no quemarás jamás tu marihuana. Absolutamente recomendable

  13/Oct/2013

  Vapir no2
  Buono, ottimo portatile, silenzioso. Buon funzionamento.

  29/Mar/2013

  Decent Portable Vape
  I have owned this unit for over a year and have not had any trouble with it. For the Price you can Not beat this Vape. Highly recommend if you are on a budget. Big plus is the Digital temperature control's. Makes for easy adjustments.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vapir NO2
Vapir NO2