Chocolope (Zambeza) feminized

Ontwikkeld voor de zoetekauw, Chocolope is hét ultieme binnen de chocolate sativasoorten. Het is de combinatie tussen Chocolate Haze en OG Chocolate Thai en het resultaat is absoluut niet meer van deze planeet. Met een THC-gehalte van 18%, een zachte doch zoete smaak, een bloeitijd van amper 9 weken en een machtige opbrengst is Chocolope jouw gouden pad naar de wiethemel der zoetheid.

17,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.50
 • Aantal zaden: 3 € 17.50
 • Aantal zaden: 5 € 27.50
 • Aantal zaden: 10 € 45.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 17.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 27.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 45.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zambeza - Chocolope: Een sativa op haar hoogtepunt binnen de chocolate soorten, met een zoetheid en kracht die jou weg zal blazen.

Wat gebeurt er wanneer je twee van de hoogst aangeschreven chocolate cannabissoorten met elkaar combineert? Dan krijgt je Chocolope, een monsterlijk zoete cannabissoort met een onvergetelijke smaak. Door de genetica van de beroemde Chocolate Haze samen te voegen met die van een OG Chocolate Thai, heeft Zambeza een werkelijk merkwaardige cannabissoort ontwikkeld, alles vertegenwoordigend wat een zoetekauw met een sativavoorkeur zou willen.

Zoals je je vast wel voor kunt stellen, zijn de door Chocolope gecreëerde aroma en smaak extreem chocoladeachtig. Daarnaast heeft het een licht aardeachtige bijsmaak, evenals wat fruitige elementen voor de goede orde. Zodra Chocolope gerookt wordt, word je getroffen door een krachtige, doch heerlijk effen beleving, waarbij gevoelens als euforie, verhevenheid en energie worden opgewekt.

In de kweekruimte benut Chocolope al haar opvallende kwaliteiten en blijkt een zeer makkelijke plant om te kweken. De uitzonderlijke veerkracht en veelzijdigheid van Chocolope maakt dat zij een geweldige keuze is voor iedereen die niet zomaar alle tijd en moeite aan haar kan besteden. Mocht je echter wél genoeg tijd hebben, dan zal zij er met kop en schouders bovenuit steken. Hoe dan ook, kwekers kunnen een genereuze opbrengst verwachten, doorgaans rond de 45 gram per plant of 400-450gr./m2. De bloeiperiode van Chocolope is ruwweg 65 dagen en zij kan hoogten bereiken tot aan 1,5 meter. Als je iets wilt hebben dat jouw smaakpapillen verwent en jouw geest verheft, dan is Chocolope iets voor jou.

Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chocolope (Zambeza) feminized
Chocolope (Zambeza) feminized
Chocolope (Zambeza) feminized
Chocolope (Zambeza) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.