Pineapple Kush (Zativo Seeds) feminized

(1)

Pineapple Kush, met haar heerlijke zoete en fruitige tropische smaken, kietelt je smaakpapillen en laat je in gedachten afreizen naar tropische stranden met haar ontspannende effect. Tel daar de uitstekende opbrengsten en royale harsproductie bij op en je hebt een indica die buitengewoon spectaculair is!

21,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.50
 • Aantal zaden: 1 € 8.50
 • Aantal zaden: 3 € 21.50
 • Aantal zaden: 5 € 32.50
 • Aantal zaden: 10 € 55.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 55.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Pineapple Kush: Heerlijke Tropische Smaak & Fantastische High

Pineapple Kush van Zativo Seeds is een kruising tussen twee buitengewone soorten, de frisse en fruitige Pineapple en de klassieke OG Kush. Het resultaat van de combinatie van deze twee topsoorten is een indica-dominante kruising (80% indica). Ze heeft niet alleen een heerlijke tropische smaak, maar is ook super krachtig en veroorzaakt een exceptionele high. De droom voor indica-liefhebbers die alleen voor het beste gaan is uitgekomen!

Als je Pineapple Kush kweekt bereikt ze een gerieflijke hoogte van 70-120cm. Daarmee is ze niet echt klein meer, maar heeft ze een perfecte hoogte zodat je haar bijna overal kunt kweken, binnen, buiten of in een kas. Pineapple Kush produceert een grote hoeveelheid harsen. Kijk hoe ze in bloei raakt, en pronkt met haar prachtige toppen die bedekt zijn met schitterende trichomen, zodat je alvast weet wat je te wachten staat als het oogsttijd is! Met een bloeiperiode van 7-8 weken is ze redelijk snel, en ze vergt niet veel geduld als je haar kweekt. Je kunt een goede opbrengst tegemoet zien van 500-550g/m² als je haar onder optimale omstandigheden binnen kweekt, als je haar buiten kweekt kun je dezelfde opbrengst per plant verwachten.

Cannabisliefhebbers zijn ongetwijfeld verzot op de tropische smaken van Pineapple Kush die zoet, fruitig en verfrissend zijn. Dat maakt haar een perfect rokertje voor een zwoele zomeravond zodat je in gedachten afreist naar zonnige exotische oorden! Maar ze heeft meer te bieden dan alleen haar heerlijke smaken. Met een THC-gehalte van 18% is ze een behoorlijk potente indica waarvan de effecten uitstekend passen bij het heerlijke aroma. Laat je door haar verleiden met haar sterke en langdurende effecten die extreem ontspannend en kalmerend zijn. Maar dankzij haar OG Kush genetica is de waanzinnig ontspannende high niet het enige wat ze je te bieden heeft. Ze heeft ook aardig wat van een sativa in zich en dat zorgt voor een prettige opwekkende head-high, die uitstekend in balans is.

Pineapple Kush van Zativo Seeds is nu typisch zo een soort die alles in zich heeft. Haar verrukkelijke aroma en de fantastische high zorgen er voor dat ze een buitengewone indica is, en zeer zeker de moeite waard om eens te kweken!

Genetica 80% indica/20% sativa
Ouders Pineapple x OG Kush
Bloeitijd 7-8 weeks
THC 18%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-550 gr/plant
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  31/Jan/2018

  So far so good
  Easy germination and has vegged nicely

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pineapple Kush (Zativo Seeds) feminized
Pineapple Kush (Zativo Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.