Ultra Lemon Haze (Auto Seeds) feminized

(14)

Ultra Lemon Haze is een relatief grote, sativa-dominante autoflower die wiet van topkwaliteit produceert. Deze toppen doen wonderen voor je humeur. Dit komt door het opvallende, energieke Haze-effect en de verrassende, lichamelijke buzz. Deze wietplant is vrij productief en behoorlijk krachtig, dankzij 19-21% THC. Daarmee onderscheidt ze zich van andere autoflowers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (14)
 • Vragen (1)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Auto Seeds - Ultra Lemon Haze: een smaakvolle en krachtige autoflower

Drie krachtige wietplanten staan aan de basis van de fantastische Ultra Lemon Haze. De breeders van Auto Seeds hebben allereerst Lemon Haze gekruist met Sour Diesel. Door het resultaat te kruisen met hun eigen Auto #1 voegden ze autoflowering eigenschappen toe. De ontstane soort is een resistente, krachtige schoonheid. Ultra Lemon Haze barst van de verfrissende terpenen en bevat voornamelijk sativa-genen.

De plant wordt relatief groot voor een autoflower. Buiten zie je exemplaren verschijnen van wel 140cm. Toch kun je binnen de hoogte beperken tot 60–70cm. Onder optimale omstandigheden produceert Ultra Lemon Haze binnen een uitstekende oogst van 400–500g/m² en ze doet dit in slechts 80-90 dagen na het kiemen. Als je buiten kweekt, kun je de zaden planten van maart tot juli om een bevredigende opbrengst te behalen.

De smaak van de ouderplanten proef je goed terug in Ultra Lemon Haze. Ze combineert citrusvruchten met ondertonen van diesel, wat leidt tot een complexe en rijke rookervaring. De high kan behoorlijk intens zijn en biedt een uitstekende balans tussen een krachtige, lichamelijke buzz en een cerebrale roes. Ultra Lemon Haze geeft je absoluut het gevoel dat je leeft!

Deze autoflower van Auto Seeds stelt kwekers zeker niet teleur. De resulterende wiet is het wachten meer dan waard. Ultra Lemon Haze trakteert op frisse en pittige terpenen en een goede oogst. Dit staat garant voor heel wat stimulerende en verrassende sessies. Deel haar met vrienden en geniet van een heerlijke middag. Of rook solo en ervaar een geweldige energiestoot.

Ultra Lemon Haze (Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Auto Seeds
Ouders Lemon Haze x Sour Diesel x Auto 1
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 12-13 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 70cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (14)
  (14)
  View all reviews
  11/Mar/2022

  ok
  spettacolare per i miei gusti

  M. P.
  04/Jan/2021

  Nice
  Nice taste

  R. F.
  10/Nov/2020

  Bonne plante
  Très bonne boutique zamnesia, Reçu attends , fait pousser et goûter, bien

  L. K.
  03/Jul/2020

  Intensivster Lemongeschmack überhaupt!
  Das war eine der ersten Autosorten die ich ausprobiert habe und mit Abstand die geschmaclintensivste. Der Lemongeschmack bleibt über Minuten im Mund echt unglaublich das Kraut :) Allerdings ist es immer wieder ausverkauft was echt nerft^^

  M. S.
  24/Jun/2020

  Week 2 nu bezig
  Wat een top zaadje, nu in mijn 2e week van de vegitation. Maar zij gaat zo super hard!! Begint zelfs al te geuren.. en het is heerlijk

  J. L.
  16/Dec/2019

  Super
  Lieferung war sehr schnell und die Qualität ist super, ich bin sehr zufrieden

  P. S.
  05/Mar/2018

  Het wachten waard
  Let op!! Deze plant gaat automatisch bloeien, maar tijdens de bloei wordt aangeraden maximaal 16 uur licht te geven. Deze plant heeft een nacht nodig en groeit niet als een normale autoflower. Je hoeft echter niet bang te zijn voor licht lekken als bij photo's. Dan...Potverdikkie wat een heerlijke wiet! Het kost wat tijd, maar achteraf vind ik het het wachten wel waard. Zeer potent, heerlijke smaak: donker en zwaar bij inhaleren, maar zacht op de keel. Daarna bij uitblazen scherpe limoensmaak met haze. Fantastisch! De groei is regelmatig. Een open structuur, erg Sativa. Kan ook erg goed tegen hoge temperaturen. Ik had haar per ongeluk getopt. Zelfs dat liep hoed af. 70 gram droog van 1 plant onder 110W LED op 0,48m2.

  T. N.
  29/May/2015

  nice
  Very good taste and high

  M. T.
  06/Mar/2014

  Appétissant !
  Rien que le nom, sa donne envi, conseillé par un bon ami, j'espère que ces 3 graines qui ont germé très rapidement donnerons de bonnes tete bien résineuses !

  B. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (1)
Simone 2013-06-05 14:13:40

Qualcuno mi sa dire la resa media in outdoor?

administrator

In ideal circumstances, this strain can yield up to 100g per plant/ 350g/m².

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ultra Lemon Haze (Auto Seeds) feminized
Ultra Lemon Haze (Auto Seeds) feminized