GG#4 Auto (Auto Seeds) feminized

(4)

Een overheerlijke smaak, belachelijke harsproductie en torenhoog THC-gehalte: de beroemde GG#4 is nu beschikbaar als volledig gestabiliseerde autoflower, wat haar tot een van de krachtigste autoflowers ooit maakt. Indica-liefhebbers, maak je klaar voor een knock-out strain: deze super makkelijke en snelgroeiende legende stelt niet teleur!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Auto Seeds - GG#4 Auto: De Legende Als Makkelijke Autoflower

De legendarische GG #4, een van de krachtigste soorten ooit, is nu beschikbaar als volledig gestabiliseerde autoflower. Dit is Auto Seeds’ fantastische versie van deze super kleverige, super krachtige soort. Eerst veroverde ze de Amerikaanse westkust en nu is ze het onderwerp van gesprek bij cannabisliefhebbers van over de hele wereld. De mannen van Auto Seeds hebben een geselecteerd fenotype van de originele GG #4 gekruist met hun Auto #1, wat tot een van de krachtigste autoflowers heeft geleid!

Ondanks haar vele fantastische kwaliteiten, zoals haar enorme potentie en geweldige smaak, is GG#4 Auto super makkelijk te kweken. Zelfs mensen met weinig kweekervaring kunnen goede resultaten verwachten, omdat deze gestabiliseerde soort goed om kan gaan met verschillende voedingsstoffen, pH-graden en vochtigheidsniveaus. Ook kan ze vrij goed overweg met een wisselende temperatuur. Hoewel ze een soort is die weinig onderhoud vereist, heeft ze een indrukwekkend goede groeikracht en supersnelle groei. Met een bloeitijd van slechts 65 dagen bedraagt haar volledige levenscyclus een korte 70-75 dagen, waarna je geweldige binnenoogsten tot 600g/m2 kan verwachten. Een ander voordeel van GG#4 Auto is haar compacte formaat, dat normaal gesproken tussen de 65-100cm blijft. Dit maakt GG#4 Auto een soort die je overal kan kweken, zelfs in piepkleine ruimtes.

Een van de hoogtepunten van de originele GG#4 is haar ongelooflijk hoge THC-gehalte. Sommige feno’s van deze strains scoren hoger dan een verbluffende 30%. Deze te gekke krachtige afkomst is ook terug te zien bij Auto Seeds’ fenomenale autoflowering variant. Ze levert een gemiddeld THC-gehalte van 20-23%, wat voor een absoluut knock-out indica high zorgt en haar een van de krachtigste auto’s maakt die je kan kweken.

GG#4 doet haar naam eer aan en heeft een absoluut fantastische harsproductie, wat haar zeer geschikt maakt voor extracten en het maken van hasj.

Verwacht bij het roken van GG#4 Auto een ontzettend krachtige lichaamsstone die de diepe ontspanning van haar indica kant perfecte combineert met een opbeurende euforie.

GG#4 Auto (Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Auto Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Auto 1
Genetica Indica
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC 23%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 70cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  14/Jan/2022

  Good on delivery :)
  I had problem with germination on this one. None of the seeds germinated. Zamnesia came through beutifully, they believed that I knew what I was doing and refunded me. As the refunded pack got lost in the mail for quite some time, Zamnesia came though again with splendid customer service. I ended up beeing refunded twice, with many thanks :)

  P. T.
  07/Aug/2020

  MB
  Nice Alle sind sehr gut aufgegangen

  M. B.
  30/Aug/2018

  Sweet
  Great seeeds great taste

  D. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
GG#4 Auto (Auto Seeds) feminized
GG#4 Auto (Auto Seeds) feminized