Zwarte Keramische Etherische Oliebrander

Deze Zwarte Keramische Etherische Oliebrander van Zamnesia is het perfecte accessoire voor aromatherapie. Deze brander is 12 × 10,5cm groot en heeft een simpel, maar elegant design. Vul de brander met water en vier druppels van een heerlijke etherische olie en zet er een theelichtje in om het te verwarmen. Er komt dan een zalige geur vrij waarmee je heerlijk kunt ontspannen.

€ 17,99 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zwarte Keramische Etherische Oliebrander: aromatherapie was nog nooit zo eenvoudig

Het is geen geheim dat aromatherapie wonderen doet in je huis. Bepaalde geuren hebben tenslotte een verkwikkende of rustgevende impact. Daarnaast ruiken ze heerlijk, wat een aangename invloed heeft op je lichaam en geest. Met de Zwarte Keramische Etherische Oliebrander van Zamnesia kun je deze effecten wel heel makkelijk ervaren!

Dit gebruiksvriendelijke product van keramiek is 12 × 10,5cm groot en heeft een onopvallend design. Het schaaltje kun je vullen met water en eronder kun je een theelichtje kwijt. Voeg simpelweg vier druppels etherische olie toe aan het water, steek het theelichtje aan geniet van heerlijke geuren die lang in je kamer blijven hangen.

Deze oliebrander staat prachtig in je slaapkamer of woonkamer, maar bevordert ook de sfeer tijdens een heerlijke massage of een yogasessie. Telkens als je het kaarsje aansteekt, zullen rijke aroma's de ruimte vullen. Zorg wel dat je brandende kaarsen nooit onbeheerd achterlaat en houd je brander buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zwarte Keramische Etherische Oliebrander
Zwarte Keramische Etherische Oliebrander
Je bezoekt onze Nederlandse website.