Sugar Gom (Grass-O-Matic) feminized

(1)

De feminized Sugar Gom van Grass-O-Matic is een 100% automatisch bloeiende hybride met een aangename geur. De kruising van een Braziliaanse Sativa met Auto AK resulteerde in een variëteit met een sterke structuur, mooie takken en weinig bladeren. De planten worden 60-120 cm hoog en zijn 65 dagen na ontkieming elk bepakt met 40-100 gram. Aangename geur van gebrande koffie, hazelnoot en musk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Grass-O-Matic - Sugar Gom: Een uitmuntende plant voor harsextractie

De feminized Sugar Gom van Grass-O-Matic werd ontwikkeld door een speciale Braziliaanse Sativa te kruisen met Auto AK. Het resultaat is een 100% autoflowering hybride met een sterke structuur, mooie vertakkingen en slechts enkele bladeren, maar met een zeer aangename geur en een exceptioneel goede harsproductie. Deze veelzijdige plant is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek.

Sugar Gom gaat na 4 weken over in de bloeifase en is 9-10 weken na ontkieming klaar voor de oogst; gun haar een paar dagen extra en je zult beloond worden met zwaardere toppen met nog meer hars. De geur van de planten tijdens de groei is discreet, maar in volle rijpheid en vlak na het oogsten geven de enorme bloemclusters een intense geur van sandelhout en citrus af. Tegen het einde van de levenscyclus zullen de planten een hoogte hebben bereikt van 60-120 cm en zijn ze compleet bedekt met dichte, plakkerige en zware toppen met een zoete suikerlaag. Het zorgvuldig gedroogde eindproduct prikkelt de neusgaten met de aangename geur van gebrande koffie, hazelnoot en musk en streelt je gehemelte met haar zoete smaak. De gemiddelde opbrengst bedraagt 40-100 g/plant.

Sugar Gom (Grass-O-Matic) feminized Product Informatie
Merk Grass-O-Matic
Ouders Brasilian Sativa x Auto AK
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  12/Mar/2021

  super
  superrrrr

  J. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugar Gom (Grass-O-Matic) feminized
Sugar Gom (Grass-O-Matic) feminized