Ice (Nirvana) feminized

(3)

Ice gefeminiseerd door Nirvana is een genetische mix van Afghan, Northern Lights, Shiva en een buitengewone Skunk. Ice is geschikt voor de binnen- en de buitenteelt en levert in beide omgevingen een hoge opbrengst. Met haar sterke stone effect en diesel-achtige aroma, is het geen wonder dat Nirvana's Ice de Cannabis Cup won in 1998.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ice was de winnaar van de High times Cannabis Cup in 1998 en is vandaag de dag nog steeds een zeer gewilde cannabis soort.

Gezegend met de genen van Afghan, Northern Lights, Shiva en een buitengewone Skunk, is Ice werkelijk een sensationele cannabis kruising. Na de intensieve procedure van het maken van een selectie uit duizenden cannabis planten, is Nirvana erin geslaagd om Ice te maken, het perfecte huwelijk tussen kwaliteit en kwantiteit. Ice heeft dichte toppen, die volledig bedekt zijn met witte trichomen die de plant een ijzig uiterlijk gegeven, vandaar de naam: ICE. De hoge bloem tot blad verhouding maken haar gemakkelijk te knippen na de oogst.

Ice gefeminiseerd heeft een bloeiperiode van 8-10 weken en is geschikt voor het kweken binnen (zowel op hydro als op aarde), buiten en een kas. De gemiddelde opbrengst in een SOG omgeving is 400-500 g/m. Het is geen verrassing waarom Nirvana's Ice schitterde op de 1998 Cannabis Cup en het is vandaag de dag nog steeds een zeer gewilde cannabis; Ice won vanwege haar sterke stone effecten en vanwege haar dieselachtige aroma. De smaak van het eindproduct is doordringend maar ook wat fruitig. Met haar THC gehalte van 14-17%, is dit een dame die hard inslaat (en een lid van de White familie) en zeer geschikt voor medicinaal gebruik.

Ice (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Skunk 1 x White Widow x Northern Lights x Shiva
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
CBD Hoog
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  01/Jun/2022

  Piantata da poco!
  Messa in vado da 10kg da 4 gg assieme a metà confezione di fertilizzante.. ora speriamo che prenda e cresca come si deve.. da come si presenta il prodotto sembra buono… il tempo ci darà conferma

  D. M.
  11/Sep/2017

  Massiv zufrieden
  Geschmack sehr fruchtig, Ertrag top, Wirkung ist auch top,

  C. W.
  22/Jul/2015

  Keimung vom feinsten
  Nach 24 Stunden im Wasserglas mit einem Schluck Wasser waren die Samen bereits aufgebrochen und nach weiteren 24 Stunden konntre ich sie bereits in die Erde setzten. Sie wachsen prima und auf die Ernte bin ich auch schon gespannt.

  P. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ice (Nirvana) feminized
Ice (Nirvana) feminized