Hawaii Maui Waui (Nirvana) feminized

(2)

Al heel lang is deze slungelige Sativa een van de belangrijkste attracties van de Hawaiiaanse eilanden. Hawaii Maui Waui heeft een citrus aroma en een kruidige, zacht fruitige smaak. Vanuit een genetische oogpunt is dit een old school variant. Na jaren van inteelt, is Nirvana erin geslaagd om die ongrijpbare eiland smaak vast te leggen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Hawaii Maui Waui is een echte old school soort met de ongrijpbare smaak van de Hawaiiaanse eilanden.

Hawaii Maui Waui is een slanke, tropische Sativa en heeft een lange geschiedenis als een van de meest gewaardeerde marihuana soorten afkomstig van de Hawaiiaanse eilanden. De Hawaii Maui Waui cannabis zaden hebben een Sativa afkomst, hetgeen tot uiting komt in hun uiterlijk. De plant kan een hoogte bereiken van 2 meter en heeft een tropische uitstraling, waar zij haar naam ontleent.

Hawaii Maui Waui is een echte "old school soort", wat betekent dat ze niet zo krachtig als de zeer gecultiveerde "moderne" soorten. In plaats van te kruisen met andere soorten, is jarenlang aan inteelt gedaan en uiteindelijk is Nirvana erin geslaagd om die ongrijpbare eiland smaak vast te leggen.

Hawaii Maui Waui heeft een sterke citrus-achtige geur, maar is soepel en aangenaam om te roken met haar fruitige, kruidige smaak. De opgewekte high is zeer inspirerend en verfrissend. Het THC gehalte van Hawaii Maui Waui is een matige 14-19%. De opbrengst kan oplopen tot 400g per plant of 350-450 g/m in een SOG omgeving. Hawaii Maui Waui zaadjes zijn geschikt voor binnen- en buitenteelt. De bloeiperiode bedraagt 9-11 weken.

Hawaii Maui Waui (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Hawaiian Sativa IBL
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 19%
CBD Hoog
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  03/Dec/2023

  half baked
  ein muss maui waui #kommt in wellen

  M. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hawaii Maui Waui (Nirvana) feminized
Hawaii Maui Waui (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.