Fruity Chronic Juice (Delicious Seeds) feminized

(1)

Fruity Chronic Juice (feminized) van Delicious Seeds is een hybride plant die voor 90% uit Indica bestaat en een zeer korte bloeiperiode heeft. De plant combineert de welhaast ontembare groei van Chronic met de medicinale potentie van de originele White Widow. De plant is zeer productief en levert wiet met een meer dan aardig THC-gehalte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Fruity Chronic Juice: zeer productief in een korte bloeiperiode

Fruity Chronic Juice (feminized) van Delicious Seeds is een ras dat voornamelijk uit Indica bestaat en een zeer korte bloeiperiode heeft. De plant is geschikt om zowel binnenshuis als buitenshuis te kweken. De plant combineert de welhaast woeste groei en productiviteit van Chronic met de onstuimige kracht van White Widow. Fruity Chronic Juice is binnen 50-55 dagen volgroeid en brengt binnenshuis een gemiddelde opbrengst van 450 g/m² op. Net als alle planten die voornamelijk uit Indica bestaan, heeft deze plant een hoge resistentie tegen zowel zwammen als ziekten, dus zelfs voor beginnelingen zal het een plezier zijn om deze schoonheid te kweken.

Fruity Chronic Juice van Delicious Seeds groeit uit tot een kleine, compacte plant die perfect is voor kwekers met weinig ruimte. Aan het einde van de bloeiperiode zijn de toppen enorm gegroeid en bedekt met witte haren en een mooi laagje glinsterende kristallen. De marihuana van Fruity Chronic Juice heeft een bloemige en frisse smaak en laat je helemaal de pan uit swingen met zijn hoge THC-gehalte van 17% en hoger.

Fruity Chronic Juice van Delicious Seeds heeft een zeer hoge medicinale waarde en kan gebruikt worden bij de behandeling van slaapstoornissen, spierspasmen, angst, pijn, misselijkheid en tremoren. Zij is ook zeer geschikt om mee te ontspannen of de eetlust te verhogen.

Fruity Chronic Juice (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Chronic x White Widow
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 23%
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  23/May/2022

  Très sympa
  Variété Super sympa a faire pousser comme a dégusté

  M. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fruity Chronic Juice (Delicious Seeds) feminized
Fruity Chronic Juice (Delicious Seeds) feminized