Critical Super Silver Haze (Delicious Seeds) feminized

(2)

Critical Super Silver Haze (feminized) van Delicious Seeds combineert succesvol de euforische Sativa high met de productiviteit en de korte bloeiperiode van een Indica. Een grote opbrengst en hoge THC-gehaltes zijn niet zeldzaam, maar juist normaal voor dit ras. Geschikt om zowel binnen als buiten te kweken. De goede resistentie tegen ziekten en schimmels maakt hem geschikt voor groentjes.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Critical Super Silver Haze: snel bloeiend en een sterke kick

Critical Super Silver Haze van Delicious Seeds is een hybride plant (70% Sativa, 30 % Indica) die succesvol de sterke, opwekkende, euforische high van Sativa weet te combineren met de grote opbrengst en korte bloeiperiode van een Indica. Dat is nog eens een aardige erfenis van haar ouders, de Critical Mass en de Super Silver Haze.

Critical Super Silver Haze van Delicious Seeds floreert zowel binnen als buiten en kan op bijna iedere manier gekweekt worden; in een pot, in de grond of in hydrocultuur. In tegenstelling tot de meeste Haze soorten (14 weken) heeft Critical Super Silver Haze slechts 9-10 weken nodig om tot volle wasdom te komen, waarna hij een gemiddelde opbrengst oplevert van 450-500 g/m² marihuana met een THC-gehalte van 21%.

De gerookte wiet van Critical Super Silver Haze van Delicious Seeds heeft een discrete geur, maar een zeer onderscheidende, complexe, muskachtige smaak en geeft een zeer euforische high. Dit positieve effect op de stemming maakt hem erg geschikt voor de behandeling van depressie.

Critical Super Silver Haze (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Critical Mass x Super Silver Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  24/Apr/2017

  super delicius
  mi piace molto pianta non molto difficile da coltivare sapore dolce la pianta vale tutte le 5 stelle poi sta come viene coltivata le attenzioni e le cure e quel poco di tutto che fa diventare la pianta spettacolare resinosa e gustosa

  A. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Super Silver Haze (Delicious Seeds) feminized
Critical Super Silver Haze (Delicious Seeds) feminized