Raspberry Cough (Nirvana) feminized

(2)

Raspberry Cough door Nirvana Seeds is de perfecte plant voor kwekers met weinig ruimte, omdat de planten nauwelijks vertakken en groeien als een lange centrale top. Dit lid van de White familie ontwikkelt rode haren en levert een sterke, cerebrale high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Foto's van klanten (10)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana Seeds - Raspberry Cough: Perfecte smalle plant voor binnenshuis.

Raspberry Cough (feminized) van Nirvana Seeds is het resultaat van het kruisen van een vrouwelijke Cambodian landrace met de bekroonde Ice. Dit schattige beestje ontwikkelt een overvloedige hoeveelheid rode haren, die blauwachtig worden als de plant wordt blootgesteld aan lagere temperaturen.

Raspberry Cough door Nirvana Seeds is een Sativa dominante soort met een bloeitijd van 9-11 weken. De plant is perfect voor binnen opstellingen en smalle ruimten, omdat ze nauwelijks vertakt en eigenlijk uitgroeit tot een lange centrale top en zeer dicht naast elkaar kan worden gekweekt.

Raspberry Cough door Nirvana Seeds kan 400-500g / m² opleveren in een SOG omgeving en ze levert een fruitige en prikkelend smakende marihuana met een THC niveau van 15-24%. Dit hoge THC gehalte en de kalmerende effecten maken haar geschikt voor medicinaal gebruik.

Raspberry Cough (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Cambodian IBL x Ice x Haze 1
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 19%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  10/Jan/2024

  Lecker
  Die feminisierten Raspberry Cough Samen von Nirvana haben sich als solide erwiesen. Gesunde Pflanzen mit einem angenehmen fruchtigen Geschmack. Bin zufrieden

  L. G.
  05/Mar/2021

  RASPBERRY COUGH
  ik heb deze zaden besteld maar nog niet gebruikt omdat ik ook zaden koop om later te gebruiken ik spaar ook de zaden want je kan soms beter zaden kopen voor ze weer uitverkocht zijn en soms ook niet meer gemaakt worden plus dat de prijs ook goed was dan kan je er maar beter snel bij zijn dat hoort bij de hobby :)_~~ de zaden zagen er mooi uit het zal denk geen enkel probleem zijn om ze te kiemen

  P. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (10)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Raspberry Cough (Nirvana) feminized
Raspberry Cough (Nirvana) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.