S.A.G.E. (T.H.Seeds) feminized

(1)

S.A.G.E. staat voor: Sativa Afghani Genetic Equilibrium. Deze soort (voornamelijk Sativa) draagt de perfecte combinatie van Haze genetica en Indica kracht in zich; dit levert een plant op die snel toeneemt in populariteit. De langere bloeiperiode wordt goed gecompenseerd door grote toppen. Meervoudig prijswinnaar met een hoog THC-gehalte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

S.A.G.E. feminized van T.H. Seeds is een voornamelijk uit Sativa bestaande soort dat gecreëerd werd door Haze met een onbekende, sterke Indica te kruisen. Het resultaat is een plant met een hoog THC- en een laag CBD-gehalte, wat hem tot een ware must maakt voor elke cannabis connaisseur en iedereen die een fijne trip wel weet te waarderen. De perfecte genetische combinatie gaf aanleiding tot zijn passende naam: Sativa Afghani Genetic Equilibrium.

S.A.G.E. cannabis met haar hoge THC-gehalte van 20% of meer heeft een pittige sandelwood smaak en geeft een langdurende, cerebrale en verheffende high. Dit ras neemt snel toe in populariteit en heeft al meerdere prijzen gewonnen. De wiet van deze plant heeft de tweede plek bereikt in een blinde test van de 2001 High Times Cannabis Cup, de eerste plek in de 2000 Cannabis Cup in de hasj categorie, werd tijdens de 2001 Cannabis Cup door High Times auteur Kyle Kushman verkozen tot de beste Sativa en wist in de 2001 Cannabis Cup in de Press Cup de tweede plaats te bereiken voor beste wiet in het algemeen. Bovendien heeft ze nog de eerste prijs gewonnen in de 1999 Cannabis Cup.

S.A.G.E. feminized van T.H. Seeds groeit krachtig en bloeit 70-77 dagen lang. De extra tijd wordt overigens gecompenseerd door de oogst. De plant bereikt een hoogte van 120-1240 cm en levert een gemiddelde opbrengst op van 300-350 g/m². De toppen zijn groot en donsachtig en lijken in de laatste weken twee keer zo groot te worden.

S.A.G.E.™ feminized van T.H. Seeds heeft een verse geur die zelfs door getrainde neuzen niet direct als wietgeur wordt herkend. Hierdoor is de plant uitermate geschikt voor guerilla kwekers. Hij is bovendien goed bestand tegen insecten en schimmels, dus zelfs beginnende kwekers zullen deze baby met plezier grootbrengen, zowel binnen als buiten.

S.A.G.E. (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Haze x indica
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Laag
Sekse Feminized
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  09/Dec/2021

  Beautiful plant
  Looks great!

  F. #.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
S.A.G.E. (T.H.Seeds) feminized
S.A.G.E. (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.