Sage 'N Sour (T.H.Seeds) feminized

Sage 'n Sour door T.H. Seeds verenigt de beste eigenschappen van haar vader, S.A.GE en de beruchte Sour Diesel, een zeer populaire vrouwelijke kloon uit New York. West Coast Haze ontmoet East Coast legende. De planten ontwikkelen zware centrale toppen en hebben de neiging om te buigen onder het gewicht. Goed doorvoed en met voldoende licht beloont ze de kweker met een meer dan royale oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H.Seeds - Sage 'n' Sour: Hoge opbrengst, kracht en smaak verenigd

Sage 'n' Sour (feminized) door T.H. Seeds is een prachtige combinatie van een East Coast legende en een beroemde West Coast Haze, namelijk S.A.G.E. (mannelijk) en Sour Diesel (vrouwelijk). S.A.G.E. is nu reeds 15 jaar de "top soort" van T.H. Seeds en heeft nu haar tegenhanger gevonden. Kracht, de beste smaak en hoge opbrengst gegarandeerd.

Sage 'n' Sour door T.H. Seeds is een overwegend Sativa hybride (75%) met een bloeitijd van 60-65 dagen, dat is iets sneller dan SAGE ™, en de planten worden ongeveer 120-140cm hoog. Sage 'n' Sour ontwikkelt langwerpige, overvloedige centrale toppen, waardoor de plant buigt onder het gewicht en ze levert een gemiddelde opbrengst van 350 + g / m².

Sage 'n' Sour door T.H. Seeds kunnen een grote hoeveelheid voedingsstoffen verwerken bij kweek op aarde of hydro, dus zorg dat je haar goed voedt, want met zware voeding en goed licht is een oogst van 500g / m² niet zeldzaam. Het eindproduct van Sage 'n' Sour heeft een sandelhout smaak, gekruid met vleugjes citroen en geeft je een gelijkmatige, maar keiharde high.

Sage 'N Sour (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders S.A.G.E. x Sour Diesel
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor 300-350 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sage 'N Sour (T.H.Seeds) feminized
Sage 'N Sour (T.H.Seeds) feminized