Black Cream Auto (Sweet Seeds) feminized

(3)

De feminized Black Cream van Sweet Seeds toont haar ware schoonheid als de bloeitijd is aangebroken. Deze geweldige harsproducent is het resultaat van een kruising van een exotisch automatisch bloeiende soort met paarse bloemen en de originele Cream Caramel. De planten worden 60-110 cm hoog en enkele krijgen rode of paarse kleuren en maken zo de toppen een waar feest voor het oog.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Black Cream Auto: Een waar feest voor het oog

De feminized Black Cream van Sweet Seeds is een automatisch bloeiende schoonheid met het uiterlijk en de hoge harsproductie van een Indica, maar haar ware pracht wordt onthuld wanneer de bloeitijd is aangebroken. De ouders van Black Cream zijn een exotische automatisch bloeiende variëteit met paarse bloemen en Pakistani Kush voorouders en de originele Cream Caramel. Dit huwelijk resulteerde in een plant met talrijke takken met korte internodiën, die kleinere, compacte toppen produceert en een indrukwekkend groot centraal bloemscherm. Dit is een ongelooflijk productieve plant die niet groter wordt dan 60-110 cm.

Black Cream van Sweet Seeds heeft na het ontkiemen 8 weken nodig om zijn oogst te produceren - binnenshuis bedraagt de gemiddelde oogst 350-550 g/m²; buiten is dat 35-150 g/plant. 80% van de planten krijgen schitterende rood en paars gekleurde toppen en in sommige gevallen worden de bladeren zelfs paars - een waar feest voor het oog. De gedroogde oogst van Black Cream heeft een zeer donkere paarse kleur, bijna zwart, en scheidt een zeer zoete en fruitige geur af, met hinten van aardachtige geuren, afkomstig van Cream Caramel.

Black Cream Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Cream Caramel x Pakistani Kush
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  29/Apr/2020

  Nice ans strong
  Realy easy Realy black Realy strong Smell nice !!!! Grow fast lot of tichromes !! Not ultimate quantity but honorable 25g dry ! 60cm in 19l pot. Top !

  M. L.
  10/Nov/2017

  good
  beautiful strain, not the biggest yielder tho...

  I. N.
  11/May/2015

  Black Cream
  Ich bin super zufrieden!!! Der Shop hat wie immer schnell und sehr diskret geliefert. Und die Saat ist auch aufgegangen und wächst und gedeiht ganz toll. Fünf Sterne für Zamnesia und fünf Sterne für das Produkt.

  E. E.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Cream Auto (Sweet Seeds) feminized
Black Cream Auto (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.