Wembley (Pyramid Seeds) feminized

(1)

De feminized Wembley door Pyramid Seeds is het smakelijke nageslacht van Bubble Gum en AK-47. Ze beweren dat smaak vergelijkbaar is met Shark en Northern Lights en met die ouders geloven wij dat. Deze groene schoonheid is 80% Indica dominant en produceert prachtige en zware toppen gevuld met 16% THC; een lust voor zowel het oog als de geest. Tijd om af te slaan na 60-65 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Wembley: Tijd om af te slaan na 60-65 dagen

Over de feminized Wembley door Pyramid Seeds wordt gezegd dat ze vergelijkbaar is met Northern Lights en Shark; kijkend naar haar ouders geloven wij dit direct. Dankzij het kruisen van Bubble Gum en AK-47 werk een zeer smakelijke en prachtige soort verkregen met een THC gehalte van 16%, wat dit een feest maakt voor zowel de smaakpapillen, het oog en de geest.

Wembley door Pyramid Seeds is een 80% Indica variant met een enorme harsproductie. De planten blijven op hoogtes van ongeveer 60-90cm en na slechts 60-65 dagen bloei kunnen je ogen zich vermaken met een aantal van de mooiste toppen ooit: grote groene clusters van bloemen bevlekt met een grote hoeveelheid oranje-amber haren die voorzichtig zijn bedekt met een mistige, witte glans. De knoppen kunnen zo zwaar worden, dat je maar beter de takken wat kunt ondersteunen om te voorkomen dat ze naar beneden buigen. Uiteindelijk worden je inspanningen beloond met 425 gram van die mooie klompjes, afgemaakt met 16% THC. Tijd om af te slaan...

Wembley (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders AK-47 x Bubble Gum
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 16%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 25.6
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    11/Jul/2013

    WEMBLEY
    very high quality

    A. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wembley (Pyramid Seeds) feminized
Wembley (Pyramid Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.