Auto Nefertiti (Pyramid Seeds) feminized

(1)

De feminized Auto Nefertiti van Pyramid Seedsis een sterke, Sativavariëteit met een intens Haze-aroma, gekruid met vleugjes citrus, sinaasappel en aardbei. Zorg goed voor deze 'Lady of the Two Lands', anders groeit ze je boven het hoofd. Auto Nefertiti is een goede producent die je geduld op de proef stelt, want ze heeft 100 dagen nodig tussen zaadje en oogst - binnen 60 g/plant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Auto Nefertiti: In 100 dagen van zaadje naar oogst

De feminized Auto Nefertiti van Pyramid Seeds is een sterke autoflowering, door Sativa gedomineerde soort met een intense muntsmaak, die een vleugje Haze in zich heeft en je reukzin zal prikkelen. Ze pronkt met een sterke Hazesmaak, gekruid met citrus, sinaasappel en aardbei. Deze 'Lady of the Two Lands' vergt wel enige aandacht - Auto Nefertiti kan behoorlijk groot worden (meer dan 180 cm), dus je kunt haar maar het best toppen en trimmen of anders groeit ze je boven het hoofd. Doordat ze voor 65% een Sativa is (25% Ruderalis, 10% Indica) is ze niet de snelst bloeiende variëteit, maar al die 100 dagen (binnenshuis) van zaadje naar oogst is de moeite van het wachten (en de inspanning) absoluut waard. Uiteindelijk zul je beloond worden met een hoogvliegende, cerebrale high, teweeggebracht door een THC-gehalte van 11-14%.

Auto Nefertiti is een goede producent, die zeer geschikt is voor zowel de binnen- als de buitenkweek, en die prachtige, grote, langgerekte en volledig met hars bedekte toppen produceert. Binnen kun je planten verwachten van 100 cm hoog (afhankelijk van de grootte van je bloempot natuurlijk) en een opbrengst van 60 g/plant. Buiten, in een pot van 20 liter, kan de plant daarentegen 100 g/plant opleveren.

Voetnoot: ontwikkeld door L'Hort Dels Somnis

Auto Nefertiti (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Black Widow x White Widow x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 27.1
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Nefertiti (Pyramid Seeds) feminized
Auto Nefertiti (Pyramid Seeds) feminized