Kritikal Bilbo Auto (Genehtik Seeds) feminized

(3)

De feminized Kritikal Bilbo Auto van Genehtik Seeds is een autoflowering soort van de volgende generatie met meer kracht en productie. De planten worden 60-70 cm hoog en ontwikkelen veel takken, die vol zitten met grote, compacte en aromatische toppen met fruitige smaken. Kritikal Bilbo Auto werpt binnen slechts 60-70 dagen zijn smakelijke toppen af. Binnen 40 g/plant; buiten 70 g.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Genehtik Seeds - Kritikal Bilbo Auto: Vol met compacte en aromatische toppen

De feminized Kritikal Bilbo Auto van Genehtik Seeds is het resultaat van een kruising en herkruising van Kritikal Bilbo met verschillende autoflowering soorten, wat een automatisch bloeiende soort van de volgende generatie opleverde, met meer kracht en een grotere productie. De planten zijn extreem snel en komen al na 2 weken vegetatieve groei in de bloeifase terecht.

Kritikal Bilbo van Genehtik Seeds is een plant van gemiddelde grootte die opgroeit tot een hoogte van 60-70 cm en daarmee behoorlijk klein is (ideaal voor binnenkweek of voor op het balkon/de patio), maar die wel een overvloed aan takken heeft. Deze levendige groei is de reden voor zijn productie - de takken zitten vol met grote en compacte toppen. De toppen van Kritikal Bilbo Auto zijn gewoon verbazingwekkend met hun omvang en hun bijna witte uiterlijk; je reukzin zal bovendien geprikkeld worden door de fruitige geuren.

Kritikal Bilbo Auto van Genethik Seeds levert binnenshuis na slechts 60-70 bloeidagen per plant 40 g hoogkwalitatieve wiet op (buitenshuis is dat 70 g) - wiet met een fruitige smaak waar je je lippen bij aflikt en die een sterke, narcotische high veroorzaakt, perfect om mee te ontspannen en relaxen.

Kritikal Bilbo Auto (Genehtik Seeds) feminized Product Informatie
Merk Genehtik Seeds
Ouders Kritikal Bilbo x Autoflowering
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 70cm
Hoogte (Outdoor) 70cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kritikal Bilbo Auto (Genehtik Seeds) feminized
Kritikal Bilbo Auto (Genehtik Seeds) feminized