Fast Bud Outdoor (Spliff Seeds) feminized

(4)

De feminized Fast Bud Outdoor van Spliff Seeds is het resultaat van jaren lang, intensief selecteren, kweken en kruisen. Early Pearl werd teruggekruist met enkele van haar ouders, nl. Mexicaanse en Californische Sativa, om een stabiele plant te creëren met een betere kwaliteit, opbrengst en bloeiperiode. Deze bijna pure Sativa (90%) bereikt een hoogte van wel 2,5 meter en elke plant levert ~650 g.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Fast Bud Outdoor

De feminized Fast Bud Outdoor van Spliff Seeds is een bijna pure Sativavariëteit (90%) die met name geschikt is voor de buitenkweek. Om een stabielere plant te kweken met een verbeterde bloeitijd, kwaliteit en opbrengst heeft Spliff Seeds zich jaren lang gewijd aan het intensief selecteren, kweken en kruisen door een Early Pearl terug te kruisen met enkele van haar voorouders, namelijk Mexicaanse Sativa en Californische Sativa.

Fast Bud Outdoor van Spliff Seeds is voor een Sativa een redelijk snelle en makkelijk te kweken soort, en de hoge, rijk vertakte plant bereikt tegen het midden/einde van september haar volledige rijpheid en haar uiteindelijk hoogte van 2 - 2,5 meter (deze bevindingen werden in Nederland opgedaan, dus als je in een warmer klimaat woont, kun je misschien al eerder oogsten).

Fast Bud Outdoor produceert een van de grootste bloemschermen die je ooit gezien hebt - 650 g/plant, met smaken en geuren die uiteenlopen van zoet en pikant naar bloemig en peperig. Deze wiet is de beste keus voor als je met je vrienden wat wilt rondhangen en de high die ze veroorzaakt is langdurend, verheffend en sociaal.

Fast Bud Outdoor (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Early Pearl x Mexican Sativa x Californian Sativa
Genetica 10% Indica / 90% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
THC Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Outdoor 600-650 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  03/May/2023

  Spitze!
  Top Qualität

  A. H.
  27/Apr/2021

  Très content
  Je suis très content de ces graines, elles poussent vite et facilement et résistent très facilement à des climats pas très chaud (15-20 degrés) je la conseille à tous les débutants !

  S. H.
  22/Apr/2013

  Mary Jane
  Sehr guter Versand, und auch der Service ist sehr gut bei Zamnesia. Zu Spliff Seeds "Fast Bud Outdoor" kann ich noch nicht viel sagen, hab sie noch nicht angebaut. Aber schon mal so viel: Spliff Seeds haben eine sehr gute, detailierte Aussaat Information bei den Samen dazu gepackt.

  P. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fast Bud Outdoor (Spliff Seeds) feminized
Fast Bud Outdoor (Spliff Seeds) feminized