Tahoe OG Kush (Cali Connection) feminized

(2)

De feminized Tahoe OG Kush van Cali Connection is de crème de la crème als het gaat om cannabisgenetica van de Amerikaanse West Coast. Cali Connection kruiste hiervoor een sterke Tahoe Kush-kloon met SFV OG IBL. Hierdoor is een ontzettend krachtige soort ontstaan die je verwent met een supersterke high, aangevuld door sterke geuren van citroen en diesel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Tahoe OG Kush: supersterke high, aangedreven door Diesel

De feminized Tahoe OG Kush van Cali Connection bevat supersterke wietgenen afkomstig van de Amerikaanse West Coast. Cali Connection kruiste hiervoor SFV OG IBL met een superieure kloon van Tahoe Kush. Het resultaat is een van de krachtigste wietsoorten die er zijn. Tahoe OG Kush is daarbij meerdere keren bekroond. Ze won bijvoorbeeld de 3de prijs in de 'Best Indica'-categorie en de 1ste prijs in de 'Best Hash'-categorie op de High Times Amsterdam Awards in 2011. Daarnaast veroverde ze in 2014 de 2de prijs in de 'Best Hybrid'-categorie op de High Times Medical Cup in Los Angeles.

Het kweken van Tahoe Kush van Cali Connection is heel eenvoudig. Zorg alleen wel dat ze genoeg licht ontvangt. Als de ruimte het toelaat, kun je haar ook langer in de vegetatieve fase laten staan. Je staat dan vast versteld van de enorme groei die ze gaat vertonen! Deze stabiele soort bereikt een hoogte van 100-200cm en straalt overweldigende geuren van citroen en diesel uit. Tijdens de bloei van ongeveer tien weken produceert ze genoeg toppen voor een bevredigende oogst.

De aroma's geven je al een goed idee van wat je te wachten staat als je eindelijk de toppen mag proeven. Bereid je voor op smaken van diesel en citroen, die heerlijk over je tong dansen. We weten zeker dat je de sensatie in je longen zult waarderen, evenals de supersterke high. Tahoe OG Kush bestaat voor 60% uit sativa-genen en blijft haar genetische opmaak trouw voor wat het effect betreft.

Tahoe OG Kush van Cali Connection neemt haar tijd, maar ze is het wachten meer dan waard. Zet haar gerust in je kweekruimte, want ze stelt je echt niet teleur. Zowel beginners als ervaren kwekers zullen helemaal in hun nopjes zijn met deze frisse, krachtige soort, evenals met de effecten ervan. Koop vandaag nog je wietzaadjes bij Zamnesia en ervaar deze schoonheid zelf.

Tahoe OG Kush (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Tahoe OG Kush
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 250-300 gr/m²
Opbrengst Outdoor Laag
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  30/Aug/2017

  grande banca seeds
  grande banca semi ma ho avuto problemi con la germinazione e la verita zamnesia e molto seria e mi ha rimandato altri semi sostitutivi comunque ottima the cali con......la consiglio a tutti quelli che vogliono qualcosa di speciale

  A. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tahoe OG Kush (Cali Connection) feminized
Tahoe OG Kush (Cali Connection) feminized