Mega Power Plant (Spliff Seeds) feminized

(3)

De feminized Mega Power Plant van Spliff Seeds zou volgens hen de ultieme Indicavariëteit voor de binnenkweek zijn. Door hun superstabiele Northern Lights te kruisen met een Power Plant, creëerden ze een kleine plant met een bloeitijd van 8-9 weken en hoge opbrengsten van 500-600 gram. Deze beginnersvriendelijke plant is zeer vergevensgezind en behoorlijk resistent tegen ziekten en parasieten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Mega Power Plant: Een beginnersvriendelijke, hoogrenderende soort

De feminized Mega Power Plant van Spliff Seeds is het resultaat van een klein nevenexperiment - na 16 generaties lang kweken hadden ze hun Northern Lights superstabiel weten te maken, en deze plant kruisten ze nu met een mannelijke Power Plant, wat resulteerde in een plant met een compacte groeistructuur en superrode stengels. De zo goed als stressbestendige en veerkrachtige planten groeien erg uniform, haast identiek, zelfs al kloon en bereiken een hoogte van slechts 80-100 cm en ontwikkelen een niet al te sterke geur, en hierdoor is ze een goede keus voor discreet kweken en de guerillakweek. O, en ze is erg vergevensgezind en haar resistentie tegen schimmels en parasieten maakt haar extra beginnersvriendelijk.

Mega Power Plant zou wel eens perfect kunnen zijn, sterker nog, ze zou wel eens de ultieme door Indica gedomineerde (90%) binnenvariëteit kunnen zijn. Deze hoogrenderende schoonheid heeft slechts enkele bladeren tussen al haar gezonde bloemen en dit maakt het trimproces na het oogsten erg makkelijk. De planten ontwikkelen langgerekte, zeer harsige toppen van een fijne structuur en met een hoog THC- en CBD-gehalte.

Als je haar binnen kweekt, heeft Mega Power Plant 8-9 bloeiweken nodig om haar enorme opbrengst aan rookbaar medicijn te produceren. Je kunt een oogst verwachten van 500-600 g/m² zeer krachtige wiet. De geïnhaleerde rook van deze dope veroorzaakt een langdurende en ontspannende high met zeer welkome bijwerkingen: ze biedt hulp bij chronische pijn, spierpijn, rugpijn, spierspasmen en gebrek aan eetlust.

Buiten bereikt ze een hoogte van 1,8 meter en is ze in oktober klaar om geoogst te worden en levert dan 400 g/plant op.

Mega Power Plant (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders (NL x OG Kush) x Power Plant
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 450-500 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  12/Sep/2021

  Réussite parfaite
  Très belle graine.

  M. M.
  07/Jun/2018

  Croissance rapide
  100% de germination. On verra dans trois mois les qualités de cette lignée...

  Y. L.
  08/Oct/2014

  zeer goed
  99-100% succes met ontkiemen, mooie sterke plant met goede opbrengsten. Zeker 1 van mijn favorieten!

  G. E.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mega Power Plant (Spliff Seeds) feminized
Mega Power Plant (Spliff Seeds) feminized