Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm

(2)

Beste cannabisliefhebbers: de glazen bong Dealers Cup van ROOR is een geschenk uit de hemel en een hoogwaardig apparaat. Dit prachtige object is maar liefst 55cm groot en gemaakt van 7mm dik borosilicaatglas. Het valt dus niet zomaar in duigen. "Made in Germany", dan weet je het wel.

€ 599,00
€ 509,15 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

ROOR - Dealers Cup: De enige echte

Een glazen bong staat garant voor de ultieme rookervaring. Misschien ben je gewend pijpjes of jointjes te roken. Als je echter een bong rookt, geniet je van een boterzachte, smaakrijke, leuke ervaring. Dat kunnen wietliefhebbers beamen. Maak kennis met de Dealers Cup van ROOR. Een stevig stuk glaswerk, met een strak design en ook nog eens duurzaam en doelmatig.

De Dealers Cup is een vaasachtige bong van maar liefst 55cm hoog en vervaardigd van 7mm dik borosilicaatglas. Daarmee behoort ze tot de duurzaamste luxe-bongs die er zijn. We raden je niet aan om de bong op de grond te kwakken om de veerkracht te testen, maar de kans bestaat zeker dat dit stukje rookgerei heel blijft als je het laat vallen.

Dit zware geschut weegt 2,5kg, ligt prettig in de hand en het vakmanschap druipt ervan af. Dit model is uitgerust met een verbindingsstuk van 18,8mm, alsmede een downstem en een glazen screen. Er zit geen turbogat in, maar de langgerekte rookkamer genereert kolossale hijsen. Bovendien koelt de stijlvolle ijshouder de rook af voor een optimale rookervaring. Tot slot is het apparaat voorzien van het groene logo van ROOR op de kamer, ter verificatie van de fabrikant en het model.

Als je er moe van bent discreet te roken, kom dan in opstand met een stukje vakmanschap. Schoonheid, eenvoud en vooral topprestaties vieren hoogtij.

Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm Product Informatie
Hoogte 55cm
Materiaal Glas
Aanbevolen formaat screen 12,7mm
Bong aansluiting 18 vrouwelijk
Bowl maat 18 mannelijk
Downstem aansluiting 18 vrouwelijk
Lengte downstem 170mm
Lengte 50-59cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  04/Feb/2022

  Rock Solid!
  This masterpiece will be the monolith in everyone‘s collection. If you are looking for a real heavyweight made of finest „Duran“ glass, this is the one!

  T. M.
  26/Nov/2021

  Absolutely fenomenal bong
  This bong will blow your mind. It is very pricey but the quality is uncomparable. As a long time bong user this is a very welcome and worthy investment!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm
Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm
Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm
Glazen Bong ROOR Dealers Cup 7mm
Je bezoekt onze Nederlandse website.