Acryl Bong Mini

Ooit werden acryl bongs als ondeugdelijk beschouwd, maar dit is inmiddels is achterhaald! Stap in de wereld van hoogwaardige acryl waterpijpen met de voortreffelijke Acryl Bong Mini. Dit is het perfecte startpunt als je een robuuste accessoire in reisformaat zoekt. Of je nu thuis bent of onderweg, hiermee zit je altijd goed.

6,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Acryl Bong Mini: perfecte trekken van de ideale reisgenoot

De Acryl Bong Mini is de perfecte draagbare rookoplossing. Geweldig als je een reserve bong zoekt, maar deze waterpijp kan ook prima dienst doen als je primaire accessoire. Hoe je dit product ook wilt gebruiken, één ding staat vast: je kunt keer op keer een heerlijke rookervaring verwachten.

Deze bong is gemaakt van robuust acryl en is ideaal voor onderweg. Hij is 170mm groot en past zodoende makkelijk in je tas. Daarnaast is de bong voorzien van een metalen downstem, bowl en zelfs een klapgat. De Acryl Bong Mini is weliswaar een goedkopere optie, maar stelt je op geen enkele manier teleur. Dankzij de grote bowl kun je genieten van grote, zachte, watergekoelde trekken. Doe er gewoon een beetje water in, vul de bowl en neem een trek. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te doen. Het is geen hogere wiskunde, maar dat hoeft ook helemaal niet!

Het onderhoud van de Acryl Bong Mini is echt een kleine moeite. Je kunt alle onderdelen verwijderen (inclusief de basis), zodat je hem grondig kunt schoonmaken. Een warm sopje is genoeg om deze bong weer te laten glimmen. Laat hem wel goed drogen voordat je er weer mee gaat roken.

Acryl Bong Mini Product Informatie
Hoogte 17cm
Materiaal Acryl

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acryl Bong Mini
Acryl Bong Mini
Acryl Bong Mini
Acryl Bong Mini