Ultraviolet Automatic (Samsara Seeds) feminized

(2)

Ontwikkeld door Samsara Seeds, de feminzed Ultraviolet Automatic is een hybride genotype van de originele White Dwarf x Skunk soort gekruist met Lavender die opnieuw gekruist werd om de autoflowering eigenschappen te behouden. Deze cannabisvariëteit heeft alle unieke Lavender eigenschappen intact gehouden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Samsara Seeds - Ultraviolet Automatic: Een waar kunstje cannabiskweek

Ultraviolet ontwikkelt compacte en dichte bloemen dankzij de invloed van het White Dwarf genotype. Het zoete, fruitige aroma van deze cannabis met significante citrussmaken en een exotische, tropische geur die afstamt van de Lavender genen zullen je verbazen.

De geringe grootte van deze cannabisvariëteit is perfect aangepast en wordt van harte aanbevolen aan alle soorten indoor kweek. Samsara Seeds feminized Ultaviolet cannabiszaadjes hebben een zeer korte groeiperiode van slechts 14 dagen. Na die twee groeiweken duurt de bloeiperiode nog 75 dagen, gerekend vanaf het moment van ontkieming. Als je haar juist behandelt, beloont ze je met 60 g/plant, zelfs in de binnenkweek.

De stone kan omschreven worden als chlling en zeer geneeskrachtig. Deze cannabis wordt, vanwege de sterke, ontspannende eigenschappen en de heerlijke mangosmaak, aanbevolen na een dag hard werken.

Ultraviolet Automatic (Samsara Seeds) feminized Product Informatie
Merk Samsara Seeds
Ouders White Dwarf x Skunk x Lavender
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 1st Place Indoor Auto MF 2014
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  18/Mar/2023

  Super
  Dit is nog maar het 2de jaar dat ik zelf kweek, en met deze heb ik een zeer mooi resultaat. 3 zaadjes gekocht en alle 3 makkelijk ontkiemd. Dan alle 3 onder de spectrabox UFO. Heb 60 gr per plant Thx

  J. V.
  04/Feb/2019

  NICE
  nice plants all plants look like the same it is a fabulous strain . really tasty and smelly it ist a cannibis cup winner i had 70g dry nice dense buds

  S. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ultraviolet Automatic (Samsara Seeds) feminized
Ultraviolet Automatic (Samsara Seeds) feminized