New York 47 (World Of Seeds) feminized

De feminized New York 47 van World of Seeds is overduidelijk het resultaat van het huwelijk tussen New York Diesel en ze pronkt met een belachelijk hoog THC-gehalte van 20%. In de binnenkweek kan ze 350-450 g/m² opbrengen, maar buiten is 500 gram nog niet eens de grens. Wees voorzichtig als je een kweeklocatie uitzoekt, want ze scheidt een sterke geur af, en koolstoffilters zijn dus echt een must.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

World Of Seeds - New York 47: Een belachelijk hoog THC-gehalte van 20%

De feminized New York Diesel van World of Seeds is het resultaat van het huwelijk tussen AK-47 en New York Diesel en ze pronkt met een THC-gehalte van wel 20% en een hoge medicinale waarde. Hoewel ze voor 60% een Sativa is, vertoont ze veel Indica eigenschappen en je voelt de 40% Indica in de high. Aangezien ze een gemiddelde resistentie tegen schimmel heeft en een hoge resistentie tegen insecten, is ze goed geschikt voor de beginnende kweker.

New York heeft de reputatie een verbluffende variëteit te zijn met grote en compacte bloemclusters, en het citroen- en brandstofachtige aroma van de wiet zal je hart veroveren (of in ieder geval je gehemelte). En je zult na ongeveer 10 weken genoeg hoogkwalitatieve wiet hebben; 350-450 g/m² in een indoor opstelling en ongeveer 350-600 gram outdoor. Denk hieraan als je haar kweekt in een kweektent: na de overgang naar de bloeiperiode nemen de planten tot het eind van de bloei met 200% in lengte toe. De toppen zijn bedekt met een dikke laag plakkerige hars en de kristalen spreiden zich zo ver uit dat ze de bladeren bedekken.

New York 47 (World Of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders NYC Diesel x AK47
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
New York 47 (World Of Seeds) feminized
New York 47 (World Of Seeds) feminized