Afghan Kush Special (World Of Seeds) feminized

(2)

De feminized Afghan Kush Special van World of Seeds is een soort met 100% ongetemde Indica kracht en een zeer korte bloeiperiode. Door gebruikmaking van exceptionele vrouwelijke en mannelijke Afghan Kush exemplaren in een zorgvuldig kruis- en selectieprogramma, is het ze gelukt om de kwintessens van een Indica te creëren. Behoeft slechts 45-55 bloeidagen voor 400-450 g/m² toppen met 20% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

World Of Seeds - Afghan Kush Special: 100% ongetemde Indica kracht

De feminized Afghan Kush Special van World of Seeds is het resultaat van een lang en zorgvuldig kruisproces met exceptionele vrouwelijke en mannelijke Afghan Kush exemplaren waarbij altijd het beste werd geselecteerd om alle gewenste eigenschappen te verbeteren en zo uiteindelijke de kwintessens van een Indica te creëren met ongetemde kracht en een buitenaardse harsproductie.

Afghan Kush Special is perfect geschikt voor de beginner vwb zelf-medicatie en het kweken van zijn eigen medicijn, want ze heeft een zeer hoge resistentie tegen schimmel en insecten en is zeer tolerant tegenover irrigatievergissingen. Deze 100% Indica gedijt zowel binnen als buiten en pronkt met een extreem korte bloeiperiode van slechts 45-55 dagen; buiten is ze tegen het midden van oktober oogstklaar.

Afghan Kush Special is een zeer goede producent voor zo'n korte levenscyclus en is zeker de moeite waard, of je nu beginner of commerciële kweker bent. Een gemiddelde opbrengst binnen loopt op tot 400-450 g/m² en buiten kun je rekening houden met 400-550 gram uiterst krachtige wiet met een THC-gehalte van 20% en een krachtige Indica inslag, geserveerd met een smaak van edel hout. Ga verstandig met haar om, want ze heeft de kracht om je aan de bank vast te nagelen. Als je voorzichtig van haar geniet, brengt ze je lichaam tot rust en verdrijft ze je spanning, brengt ze je in een milde staat van ontspanning en comfortabel welbevinden. Ten zeerste aanbevolen aan medicinale gebruikers en liefhebbers van grote, witte toppen met een dikke laag kristallen.

Afghan Kush Special (World Of Seeds) feminized Product Informatie
Merk World of Seeds
Ouders Improved Afghan Kush
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  26/Dec/2021

  Vigoureuse
  2 germées sur 2. Prévues pour faire des PM

  O. E.
  03/Oct/2013

  La force et la perfection en intérieur
  Plante très compacte pas très haute(65cm minimum et 90cm max)avec des branches très solides avec de superbe têtes compactes,très facile a cultiver et joli rendements, je recommande cette merveille a tous les amateurs de l'indica.

  P. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghan Kush Special (World Of Seeds) feminized
Afghan Kush Special (World Of Seeds) feminized