Next Of Kin (Super Strains) feminized

(1)

Next of Kin van Super Strains is een indrukwekkende, hoogrenderende door Sativa gedomineerde soort. Ze heeft iets langere bloeiperioden en is dus bestemd voor de geduldige kweker; maar de beloning is het geduld waard, want de hoeveelheid aan kwaliteitsproduct die je verkrijgt, is haast onvoorstelbaar. Als je een dame zoekt van een verfijndere klasse en afkomst, zal Next of Kin niet teleurstellen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - Next of Kin: Een soort die geduld en begrip zeer goed beloont

Next of Kin van Super Strains is een krachtige soort die een hoge vergoeding biedt voor jouw tijd en moeite. Next of Kin is meer bestemd voor de ervaren kweker en vergt aardig wat aandacht en geduld terwijl ze groeit, maar als ze eenmaal in bloei staat, zal ze jouw devotie met onnoemelijke pracht belonen.

Deze door Sativa gedomineerde soort heeft klassieke geuren en smaken, fris en haze-achtig. De wiet veroorzaakt een heldere en gefocuste cerebrale high die lang aanhoudt. Next of Kin is perfect voor die situaties waarin je de creativiteit van binnen los wilt maken of wanneer je de afleidingen om je heen wilt wegfilteren om je aandacht te richten op dat wat op dat moment belangrijk is. Door deze kwaliteiten is de high erg veelzijdig en kun je er thuis en buitenshuis van genieten, als je al het schoons in de wereld in je wilt opnemen of wanneer je wilt ontspannen en het leven overdenken. Door haar verfijnde kwaliteiten is het een geweldige een aangename wiet voor rokers van elk niveau, van het groentje tot aan de vergrijsde veteraan; zorg er alleen wel voor dat je weet waar je aan begint, want deze wiet kan erg sterk zijn!

Zoals eerder al werd opgemerkt is Next of Kin een behoorlijk langzame groeier. Maar als je je bedenkt dat deze soort door Sativa gedomineerd wordt, zijn de bloeitijden eigenlijk best redelijk. Je kunt voor een optimale opbrengst groeitijden van ruwweg 11 weken verwachten - en deze opbrengsten zijn overvloedig. Ze is beter geschikt voor de ervaren kweker en kwekers met wat meer geduld; maar zoals met elke mooie dame het geval is, als je toewijding en tijd in haar steekt zul je tienvoudig beloond worden.

Next of Kin van Super Strains is beter geschikt voor de binnen- en kaskweek, tenzij je het geluk hebt om in een warm, zuidelijk klimaat te leven. De plant kan buitenshuis een hoogte bereiken van wel 2,5 meter. Voor je tijd en moeite kun je een oogst verwachten van meer dan 650 g/m² - en dit maakt de hele onderneming meer dan de moeite waard.

Next Of Kin (Super Strains) feminized Product Informatie
Merk Super Strains
Ouders Next of Kin
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 21%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 10.5
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  05/Sep/2018

  Super!
  Perfect!

  M. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Next Of Kin (Super Strains) feminized
Next Of Kin (Super Strains) feminized