Serious 6 (Serious Seeds) feminized

(1)

De feminized Serious 6 van Serious Seeds is eindelijk vrijgegeven! Het mengen van Canadese genetica met Afrikaanse Sativa landsoorten resulteerde in een zeer schimmelbestendige variëteit die buitenshuis ECHT heel snel uitgebloeid is, zelfs in koude en vochtige klimaten is Serious 6 tegen het einde van september klaar om geoogst te worden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Serious Seeds - Serious 6: De 6de door Simon gecreëerde killersoort

Eindelijk is de feminized Serious 6 van Serious Seeds vrijgegeven! Na een lang en uitgebreid proces van kruiskweken en selecteren werd de haast pure Sativa Serious 6 geboren. Met de intentie om een zeer schimmelbestendige variëteit te creëren die ECHT heel snel uitgebloeid is, vermengden ze Canadese genetica met Sativa landsoorten, en het resultaat is oogstklaar tegen het einde van september, zelfs in koude en vochtige klimaten.

Serious 6 wordt misschien gedomineerd door Sativagenen, maar in een indoor opstelling haast ze zich binnen slechts 55-60 dagen door haar bloeiperiode heen en bereikt dan geweldige resultaten - een gemiddelde oogst kan oplopen tot 400-55 g/m².

Serious 5 van Serious Seeds is een slanke en lange plant met zeer dichte toppen en slechts enkele bladeren, en hierdoor is de manicure van de oogst een eitje. De grote en lange toppen zijn bedekt met een behoorlijk dikke laag kristallen en pronkt met een ongelooflijke en absoluut unieke geur - je smaakpapillen zullen tevreden worden gesteld met een overvloed aan geuren. Anijs, citrus en pittigheid zijn slechts enkele van de aroma's die je neus binnenkomen. De rook van het gedroogde eindproduct is een geweldige stuwkracht voor een heldere high in je hoofd - je activiteit en creativiteit worden gestimuleerd met een THC-gehalte van 17%.

Met Serious 6 heb j een 50/50 kans om een 'paars-roze' fenotype te krijgen - ongeveer 50% van de planten ontwikkelen oogstrelende roze stampers en tegen het einde van de bloeiperiode krijgen de bloemkelken en bladeren een paarse kleur.

Serious 6 (Serious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Serious Seeds
Ouders Canadian Sativa x African Sativa
Genetica Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 950-1000 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  17/Aug/2015

  well arrived
  nice growing for the moment....I've got a great expectation on this one.... Wait and see....

  D. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Serious 6 (Serious Seeds) feminized
Serious 6 (Serious Seeds) feminized