Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized

De feminized Super Skunk Autoflowering van Vision Seeds is een mooi uitgebalanceerde mix van Skunk #1, Afghani Hash en Ruderalis, en hoewel ze een door Indica gedomineerde variëteit is, produceert ze een heldere, cerebrale high en een sterk ontspannend lichamelijk effect. Super Skunk Autoflowering is een stevige, compacte plant met een levensduur van 9-10 weken en een opbrengst van 30-60 g/plant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Super Skunk Autoflowering: Een korte bloeitijd van slechts 48 dagen

De feminized Super Skunk Autoflowering van Vision Seeds is een mooi uitgebalanceerde, betrouwbare en stabiele hybride met genen van Skunk #1, Afghani Hash en Ruderalis. Dit is een geweldige genetische mix voor de beginnende kweker, want de makkelijk te kweken planten zijn stevig en compact, typisch voor een door Indica gedomineerde variëteit. Super Skunk Autoflowering vereist geen extra groei- en bloeivoeding, maar ze heeft wel extra ruimte nodig om haar wortelsysteem te ontwikkelen, dus je kunt beter gebruik maken van potten van ten minste 10 liter.

Super Skunk Autoflowering is geschikt voor de binnen- en kaskweek en hydro-opstellingen, en als je in een warmer klimaat woont, kun je haar in de tuin laten groeien of in de guerillakweek. Maar pas op voor de sterke, Skunkachtige geur en kies je locatie verstandig; onnodig om te vermelden dat je een goed ventilatiesysteem nodig hebt als je haar in een afgesloten ruimte kweekt. De planten slaan de groeiperiode bijna geheel over, nadat een paar bladeren tevoorschijn zijn gekomen, gaan de planten naadloos over in de bloeiperiode.

Na slechts 9-10 weken zul je in staat zijn om 30-60 gram met kristal bedekte toppen te oogsten die een overvloed aan witte, limoengroene en oranje stampers hebben. Het goed gedroogde eindproduct heeft een THC-gehalte van ongeveer 14% en prikkelt je gehemelte bij het roken met een Skunkachtige smaak. Hoewel het een door Indica gedomineerde soort is, is er duidelijk een invloed van Sativa merkbaar in de high. De veroorzaakte effecten zijn een heldere, cerebrale high gecombineerd met een krachtige ontspannende lichamelijke verdoving, een geweldige combinatie om stress, chronische pijn en eetlust mee te bestrijden.

Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Skunk 1 x Afghani Hash x Ruderalis
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC 14%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 150g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Super Skunk Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.