Ice Bomb (Bomb Seeds) feminized

(1)

Ice Bomb van Bomb Seeds bereikt een gemiddelde hoogte van 90–140cm. Dankzij de geweldige vertakking, ziet ze er vrij struikachtig uit. Het is dan ook de ideale plant voor SOG- en ScrOG-technieken. Binnen oogst je ongeveer 500–600g/m² na een bloei van 7-9 weken. Met 17–22% THC en een sprankelende laag trichomen, zijn de toppen van Ice Bomb een traktatie voor elke fan van wiet.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Ice Bomb: bedekt met glanzende, witte kristallen

De kwekers van Bomb Seeds namen zich voor om een geurige wietsoort boordevol kristallen te ontwikkelen. Daartoe kruisten ze Vanilla Kush, White Rhino en hun eigen Bomb #1. Het resultaat is Ice Bomb, een indica-dominante soort die barst van de smaak. Bovendien zijn de toppen rijkelijk bedekt met een laag glinsterende kristallen. Deze planten zijn een lust voor het oog en sommigen ontwikkelen zelfs paarse tinten op de bladeren en toppen.

Ice Bomb kan goed tegen lagere temperaturen en minder ideale omstandigheden; dat is goed nieuws voor buitenkwekers. De plant floreert zowel binnen als buiten en presteert prima in SOG- en ScrOG-opstellingen. De gemiddelde hoogte bedraagt 90–140cm en na een bloei van 7-9 weken mag je je verheugen op een oogst van ongeveer 500–600g/m². Buiten kun je eind september of begin oktober oogsten.

De smaak en de geur van de uitgeharde toppen van Ice Bomb is intens en bestaat uit een aantrekkelijke mix van chocola en vanille. Kortom, een traktatie voor alle zoetekauwen en liefhebbers van een bijzonder terpenenprofiel. Neem een paar trekken en laat de ontspannende sensaties door je lichaam stromen. Ice Bomb is simpelweg een cadeautje als je na een lange werkdag simpelweg wilt relaxen.

Dankzij de combinatie van een formidabel trio is de indica-dominante Ice Bomb van Bomb Seeds nagenoeg perfect. Deze wietplant is geschikt voor kwekers van alle niveaus. Ze genereert een indrukwekkende opbrengst, bevat verrukkelijke terpenen en wekt een ontspannen effect op. Wat wil je nog meer?

Ice Bomb (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders Vanilla Kush x White Rhino x Bomb 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  21/Mar/2021

  Wahnsinn!
  Diese Sorte haut einen von den Socken! Ich nutze es Medizinisch und muss sagen:„ so hat es mich schon lange nicht mehr in den Schlaf gebracht“! Genossen, 5-10 Minuten später völlig weg! Zum entspannen Perfekt ! Volle 5 Sterne! Geschmack und Geruch fantastisch ! Lg

  M. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ice Bomb (Bomb Seeds) feminized
Ice Bomb (Bomb Seeds) feminized