Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized

(2)

Arjan's Ultra Haze #2 is een prijswinnende Sativa met een aangename smaak, hoge potentie en een zeer goede productiviteit. Deze variëteit is de beste keus as je op zoek bent naar een intense en langdurende, opmonterende, verheffende en sociale high en een zoete smaak. Arjan's Ultra Haze #2 vereist 12-16 bloeiweken en beloont het lange wachten met 800 g/m². 17-22% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Mango Haze (Arjan's Ultra Haze 2): Een hoge potentie en een zeer goede productiviteit

Arjan's Ultra Haze #2 is een prijswinnende Sativa met een zeer goede productiviteit (zowel binnen als buiten) en levert wiet met een aangename, houtige en fruitige smaak en grote potentie. Als je op zoek bent naar een intense en langdurende, opmonterende, verheffende, psychoactieve en sociale high, kun je niet de mist ingaan met deze mix van Neville's Haze, Mango Haze en Laos. Arjan's Ultra Haze #2 is een grote plant met lange takken die zeer goed reageert op LST (Low Stress Training).

In een indoorplantage heeft Arjan's Ultra Haze #2 12-16 bloeiweken nodig, maar als beloning voor het lange wachten geeft ze je een opbrengst van wel 800 g/m². Als je haar buiten kweekt, kun je er rekening mee houden dat ze tegen het einde van oktober klaar is voor de oogst en 1 kg/plant oplevert. De toppen van Arjan's Ultra Haze #2 kunnen zo lang als een onderarm zijn, zijn bespikkeld met een overvloed aan exceptioneel lange, welhaast witte stampers, en zijn bedekt met een mat van trichomen. De hoge opbrengst en het uiterlijk van de toppen is al indrukwekkend, maar de potentie van de toppen is zelfs nog indrukwekkender, want 17-22% van de oogst is pure THC.

Cannabis Cups:
2e plek bij de High Times Cannabis Cup 2005
3e plek bij de Champions Cup 2005

Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Neville's haze x Mango Haze x Laos
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 12-13 weken
THC 18%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 109.6
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 750-800 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  04/Dec/2023

  mango haze
  hab auf etwas mango geschmack gehoft bekommen hab i haze only leider... die zusamensetzung von Neville's haze x Mango Haze x Laos war definetiv einer zu viel hate no nie so kruplige pflanzen wie von greenhouse war sehr enteuschend dafur das das ein cup winner sein soll

  M. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized
Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized
Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized
Mango Haze (Greenhouse Seeds) feminized