Afgooey (Strain Hunters) feminized

(3)

Afgooey was voorheen alleen verkrijgbaar als kloon, maar de Strain Hunters bieden haar nu als zaadje aan, dus nu kun jij deze uiterst productieve variëteit in jouw tuin, kweekruimte of kas kweken. Afgooey is een korte en struikachtige plant met een gemiddelde internodale afstand van minder dan 5 cm die een zeer potent product oplevert. In een hydrosysteem gekweekt kan ze 900 g/m² opleveren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - Afgooey: Enigszins verwarrend, bijna chaotische high

Afgooey was tot voor kort alleen nog maar verkrijgbaar als kloon, maar dankzij het werk van de Strain Hunters kun jij nu deze uiterst productieve Afghaanse/Mauiaans Hazehybride in jouw eigen tuin, kweekruimte of kas kweken. Planten gekweekt van deze zaadjes ontwikkelen zich tot een korte struik met een dikke stengel en takken en een gemiddelde internodale afstand van minder dan 5 cm. Afgooey presteert zeer goed in een SOG- ScrOG-opstelling.

Als je haar kweekt onder een 1000 W HPS-lamp in een hydrocultuursysteem, kan de oogst oplopen tot 900 g/m² - en ze heeft maar 8 bloeiweken nodig om haar grote, peervormige toppen vol met zeer plakkerige harsklieren te produceren. Als je haar buiten kweekt en goed snoeit in de vorm van een grote struik, kan ze een opbrengst opleveren van meer dan 900 g/plant. De planten geven tot halverwege de bloeifase een intense geur af van sinaasappel, citroen, tropisch fruit en Kush, dus zorg ervoor dat je ventilatiesysteem en koolstoffilters in orde zijn. De smaak is in het begin aards, net als Afghaanse hasj, maar bij het uitademen wordt hij zeer fruitig en lijkt hij op de geur.

Als je Afgooey rookt, ervaar je een directe, extreem sterke en langdurende bedwelming. Bereid je voor op een intense, cerebrale, creatieve, maar enigszins verwarrende en bijna chaotische high - dit spul brengt zelfs de meest lethargische geest in de hoogste versnelling en bevrijdt hem van depressieve gedachten.

Afgooey (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders Afghan x Maui Haze
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 900g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 900g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  09/Feb/2021

  1von3 gekeimt
  Kleine Samen und schlechte Keimung. Hab gleichzeitig mehrere Samen angesetzt und nur die von den Strainhunters haben gemacht, schade. Wenn sich die eine noch positiv entwickelt gibt's evtl noch mehr Sterne

  B. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afgooey (Strain Hunters) feminized
Afgooey (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.