Amnesia (Vision Seeds) feminized

Amnesia is één van de meest krachtige soorten uit het assortiment van Vision Seeds. Ze verwent met een sociale, stimulerende high. Dit maakt haar heel geschikt om te delen met je vrienden. Elk gesprek is plots een stuk leuker en interessanter. Deze sativa-dominante nakomeling van Amnesia Haze verdient absoluut een plaatsje in je kweekruimte. 

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Amnesia: stijg naar nieuwe hoogten

Met genen van Amnesia Haze kan het nooit misgaan. Dat wisten de breeders van Vision Seeds heel goed toen ze hun Amnesia ontwikkelden. Ze bevat 80% sativa- en 20% indica-genen en dat is heel goed te merken.

De toppenstructuur van Amnesia is stevig en compact en de toppen zijn bedekt met een dikke laag hars. Over het algemeen worden de planten zo'n 110cm groot. De toppen rijpen in ongeveer 9 weken. Kwekers kunnen binnen rekenen op een oogst van 600g/m². Buiten is de productie ook heel goed en het oogstmoment valt in oktober.

Het kan enkele minuten duren voordat je het effect van Amnesia van Vision Seeds merkt. Maar als het dan zover is, ervaar je een sterke, stimulerende, cerebrale high. Deze wiet is perfect voor allerlei activiteiten en sociale situaties. De geur van Amnesia is vrij discreet, maar de smaak is rijk en doet denken aan heerlijke Haze en bloemen.

Terwijl je geniet van die overheerlijke smaken, ontpop je van rups tot sociale vlinder. Je kunt de feminized wietzaadjes van Amnesia bij Zamnesia kopen. Aarzel niet langer en verrijk je collectie.

Amnesia (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Amnesia Haze
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia (Vision Seeds) feminized
Amnesia (Vision Seeds) feminized
Amnesia (Vision Seeds) feminized
Amnesia (Vision Seeds) feminized