Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Reggae SeedsEr zijn 11 cannabis strains

Reggae Seeds is een project dat in 2006 gestart is na jaren van onderzoek, selectie en creatie van de meest kostbare genetica. Deze heeft het bedrijf van over de hele wereld bijeengebracht. De meeste strains hebben een hoog CBD-gehalte. Deze zijn dan ook bijzonder waardevol voor therapeutische doeleinden. Een goed voorbeeld is Juanita la Lagrimosa, die tegenwoordig gebruikt wordt als basis voor veel moderne CBD soorten.

Al hun regular variëteiten zijn op maat gemaakt voor binnenkweek, maar het zijn poly-hybrides. Dankzij veel ervaring heeft Reggae Seeds geleerd hoe je moeders en vaders van kwaliteit herkent en daar vlijtig uit selecteert. Het bedrijf kent reeds grote successen. Daarbij geeft het de meest krachtige mannelijke planten een kans zich te vermenigvuldigen. Zo wordt de genetische diversiteit verbreed. Ook nuttige moederplanten blijven behouden.

Vanwege de vraag heeft de zadenbank eveneens feminized zaden aan het assortiment met fantastische cannabis strains toegevoegd. Dit betekent dat zowel ervaren als beginnende kwekers met al hun eigen behoeftes met Reggae Seeds fantastische resultaten behalen!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden