Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Soma SeedsEr zijn 5 cannabis strains

Soma is een 57 jaar oude Rastafarian, beroemd vanwege zijn marihuana kweekvaardigheden. Eerder in zijn leven heeft hij gewerkt voor het miljoenenbedrijf IBM in New York City, op de postafdeling. Op zijn 18de is hij in aanraking gekomen met de wonderbaarlijke wereld van marihuana. Cannabis is vanaf die dag een deel van zijn dagelijks leven.

In de vroege jaren '70 begon Soma zijn eigen cannabis te kweken na het runnen van zijn vegetarische bakkerij en restaurant. Hij kreeg meer inzicht in zijn dieet en in de gezonde manieren om te leven. Soma werd meer milieuvriendelijk. Daarbij ontwikkelde hij zijn "groene" marihuana kweektechnieken.

Soma's kijk op het leven had tot gevolg dat hij een aantal verschillende nieuwe interesses ontwikkelde. Hij opende zijn geest en wilde andere dingen proberen. Met zijn marihuana gebruik kwam hij verder als individu. Daarbij maakte hij wiet op elke mogelijke manier een onderdeel van zijn leven.

De zaden van Soma Seeds reflecteren zijn ethos op elk front. De catalogus bestaat uit creaties die met liefde en zorg zijn veredeld. Daarbij heeft Soma de focus gelegd op kwaliteit. Ook wil hij zijn ware visie aan iedereen overbrengen die daarvoor openstaat. Kijk dus snel welke zaden van Soma Seeds wij aanbieden!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden