La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized

(1)

Vision Seeds combineerde de genen van Super Skunk, Great White en Skunk #1, en de resulterende soort bleek onwijs gaaf te zijn. La Blanca Gold is een ware THC-bom - met een THC-gehalte van 21% en een gemiddeld CBD-gehalte is ze een ongelooflijk krachtige variëteit met een uiterst bedwelmende kracht. De met hars beladen toppen geven een zeer scherpe Skunkgeur af.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - La Blanca Gold: Een ware THC-bom

Vision Seeds vermengde de genen van Super Skunk, Great Skunk en Skunk #1 en creëerde zo een ware THC-bom - met een THC-gehalte van 21% en een gemiddeld CBD-gehalte is het een ongelooflijk krachtige soort met een uiterst bedwelmende kracht. La Blanca Gold is een zeer adaptieve plant die goed zal gedijen in kokos, aarde en hydrocultuur - de verbluffende schimmelresistentie zorgt ervoor dat de buitenkweek een makkie is, zelfs als de omstandigheden niet optimaal zijn.

La Blanca Gold is een hoge en goed vertakte plant die in een buitenplantage een hoogte kan bereiken van 2,5 tot 3 meter en eind september makkelijk meer dan 600 gram kan opleveren - als je haar in een kweekruimte kweekt, behouden de planten een hanteerbare hoogte van ongeveer 70 cm en leveren ze een opbrengst op van ongeveer 450 g/m² na zo'n 9 bloeiweken. De met hars beladen toppen geven een zeer scherpe Skunkgeur af, dus zorg ervoor dat je ventilatiesysteem en koolstoffilters klaar zijn voor de uitdaging.

De rook is aangenaam mild en heeft een suikerachtige en zoete smaak. La Blanca Gold is zeer effectief als spierontspanner en biedt verlichting van MS-symptomen, helpt tegen angst en stress en kan gebruikt worden om de symptomen van ADD, hyperactiviteit, onoplettendheid en impulsiviteit te verlichten.

La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Super Skunk x Great White x Skunk 1
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 250cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  20/Sep/2022

  Nicht gut
  Alle Samen 3 Stück sind nicht aufgegangen, Alle anderen die ich Bestellt habe sund aufgegangen. .

  K. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized
La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized
La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized
La Blanca Gold (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.