Skunk Autoflowering (Strain Hunters) feminized

(4)

Skunk Autflowering is een klassieke Skunk, maar in een nieuw jasje. De jongens van Strain Hunters kruisten haar met een pure Ruderalis uit Kazachstan en het resultaat is een automatisch bloeiende soort met een uitstekende productiviteit. Onder een 1000 W lamp en met de juiste voeding is het mogelijk om een opbrengst te bereiken van wel 800 g/m²! De robuuste planten bereiken een hoogte van 90-120cm

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - Skunk Autoflowering: Soort met een uitstekende productiviteit

Skunk Autoflowering is in feite een old school Skunk, maar dan in een nieuw jasje. De jongens van Strain Hunters kruisten haar met een Ruderalis uit Kazachstan en het resultaat is een variëteit met een ongeëvenaarde productiviteit. Onder een 1000 W lamp en met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen is het mogelijk om een opbrengst van 800 g/m² te krijgen!

Skunk Autoflowering krijgt tijdens de eerste twee weken vorm en ontwikkelt dan sterke zijtakken. De robuuste planten bereiken een hoogte van 90-120 cm. De toppen ontwikkelen zich langzaam tijdens de eerste twee bloeiweken, maar raken aardig gevuld tijdens de laatste weken. Het gehele proces van ontkieming naar volledig ontwikkelde plant duurt slechts 9 weken.

Zowel de geur als de smaak van de toppen is zeer intens en heeft sterke aardse noten en een karamelachtige achtergrond. Deze wiet produceert een welhaast directe bedwelming. Meteen bij het uitademen van de eerste hijs voel je de sterke, cerebrale high, die gauw gevolgd wordt door een aangenaam ontspannen lichamelijk gevoel.

Skunk Autoflowering (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders Skunk x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  23/Apr/2021

  Good germination
  3 out of 3 germinated

  T. P.
  01/Nov/2018

  Leider nichts geworden.
  6 von 6 sind nicht gekeimt. Entweder ich habe was falsch gemacht (aber alle anderen Samen die ich mitbestellt habe sind gekeimt), oder etwas anderes stimmt nicht. Werde demnächst noch mal welche nachbestellen und dann mal schauen.

  J. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk Autoflowering (Strain Hunters) feminized
Skunk Autoflowering (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.