Alien OG (Cali Connection) feminized

(4)

Ben je klaar om vervreemd te raken van de realiteit? Alien OG is een ongelooflijk krachtige mix van Tahoe OG (vrouwelijk) en Alien Kush (mannelijk) - met haar THC-gehalte van wel 28% is dit een van de best geteste marihuanasoorten aller tijden! Slechts één hijs en je geest stijgt op als een vliegende schotel! Deze buitenaardse wiet wordt aanbevolen aan de doorgewinterde die hard blower.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Alien OG: THC-gehalte van wel 28%

Ben je klaar om volledig vervreemd te raken van de realiteit en je normale gedachtentrein? Alien OG is een ongelooflijk potente genetische mix, gekweekt door een vrouwelijke Tahoe OG te kruisen met een mannelijke Alien Kush. Met een THC-gehalte van wel 28% is dit een van de best geteste marihuanasoorten aller tijden. Alles wat je nodig hebt is één hijs en je geest stijgt op als een vliegende schotel! Deze galactische wiet wordt aanbevolen aan de doorgewinterde, die hard blower.

De toppen zijn na 9 bloeiweken klaar voor de oogst en geven dan een overweldigende citroen- en dennenappelgeur af - je zult deze wiet twee of meer keren moeten inpakken als je wat toppen met je mee wilt nemen! De relaxte maar vrolijke en verheffende vibes die je van deze wiet krijgt zorgen ervoor dat je haar zult koesteren. Het effect van deze soort is uitstekend om zware hoofdpijnen, pijn en stress te bestrijden. Het schijnt ook dat ze ADD/ADHD patiënten verlichting biedt voor hun problemen met aandacht.

Alien OG (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Tahoe OG X Alien Kush (Alien Tech Pheno)
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  03/Dec/2021

  Goud
  Prachtige groei, 3/3 ontkiemd en doen het geweldig. Soort al eens mogen roken en dit is goud binnentrekken met paard en kar.

  T. E.
  02/Oct/2021

  u should try
  köstlich schmöstlich

  K. S.
  31/May/2017

  Een uitzonderlijke soort
  Eén keer heb ik het voorrecht gehad een plant van deze strain te testen, en met uitzonderlijke ervaringen qua smaak en high. Niet alleen ben je met deze soort van ál je pijn verlost, deze variëteit is zó krachtig dat je met de helft van je normale dosis hetzelfde effect zal bereiken ook al ben je een doorgewinterde gebruiker. Genetica van uitzonderlijke kwaliteit. Beste zamnesia, er is een reden dat deze soort uit voorraad is, wanneer komt ie eindelijk terug?

  M. V.
  04/Nov/2015

  alien og sei stupenda
  Bellissime piante valgono tutte le 5 stelle

  A. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Alien OG (Cali Connection) feminized
Alien OG (Cali Connection) feminized