Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds) feminized

(1)

Een cannabisrevolutie is op komst! De decadente Amnesia Haze werd vermengd met Skunk om zo haar algemene veerkracht een boost te geven. Deze soort produceert snel een flinke hoeveelheid fonkelende gouden toppen. Amnesika 2.0's versterkende Sativaroes is hyper en bekorend.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Amnesika 2.0: Een stimulerende geheugenwisser voor snelle productie en psychedelische lol

Een reeds beruchte soort heeft net een enorme upgrade gekregen. Amnesika 2.0 is een trotse evolutie van de krachtige Amnesia Haze. Het toevoegen van Skunkgenen zorgt ervoor dat ze geschikt is voor kwekers van alle niveaus. Deze soort is gewoon veel beter bestand tegen een variërende omgeving dan haar voorganger, dus iedereen krijgt uiteindelijk de kans om deze cannabisdelicatesse te oogsten.

Amnesika 2 staat bekend om haar ongebreidelde topproductie, naast de exponentiële groei van haar takken. Deze eigenschap is er deels verantwoordelijk voor dat ze gewonnen heeft bij de Expogrow 2012. (Ze pronkte tijdens dezelfde Cannabis Cup ook in de categorie Beste Sativa). Het gehele oppervlak is dik bedekt met glanzende trichomen. Een door Sativa gedomineerde natuur zit diep geworteld in haar erfenis van G13 Haze en Super Silver, maar de subtiele toevoeging van Indica Skunk creëert een merkbare draai. Tijdens de bloei produceert ze een snelle vermenigvuldiging van toppen, en de eigenaardig grillige hoeken, geïntroduceerd door de nieuwe generatie, creëren extra ruimte om te groeien, zonder dat ze zich in de breedte uitstrekt.

Dankzij de uitgebalanceerde genen van deze hybride kan de plant zich met gemak aanpassen aan een heleboel kweekomgevingen. Naarmate de toppen groter worden, verkrijgt de plant een glossy glans. Ze is de koningin van het poederachtige pollenresidu, en de toppen pronken met een lijmachtige plakkerigheid die alle rokers tevreden zal stellen. De Skunk maakt het allemaal wat pittiger, ook de geur. Deze soort heeft een kenmerkende peperachtige muskusgeur die de lucht vult.

Een merkbaar effect van Amnesika 2 is de plotseling opkomende behoefte om belangrijke taken te volbrengen. Alles lijkt opeens mogelijk, maar je organisatievermogen disintegreert uiteindelijk in een lollige verwarring. Deze soort zuivert je geestelijke sfeer van onnodige stress en is een geweldige keus voor degenen die zich in het huidige moment op hun gemak willen voelen.

Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds) feminized Product Informatie
Merk Philosopher Seeds
Ouders Critical Mass x Amnesia Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 3rd Prize to the Best Sativa at ExpoGrow Cannabis Cup 2012
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  15/Jun/2020

  PARFAIT ET SIMPLE
  Rien a re Dire; Parfait, livraison rapide, plante efficace, rendements excellent

  C. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds) feminized
Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.